Jump to content

Σύνδεση μικροφώνου.

petros10

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας. Έχω βάλει ένα σύστημα ήχου 5+1 στον υπολογιστή μου και μου έχει δεσμεύσει όλες τις εισόδους/εξόδους της κάρτας ήχου (ενσωματωμένη στο motherboard) με αποτέλεσμα δεν μου έμεινε να βάλω το μικρόφωνο. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει ή αν φτιάχνεται και πως μετατροπέας μικροφώνου σε USB? Τα USB μικρόφωνα είναι πανάκριβα. Επίσης αν μπορώ να συνδέσω το μικρόφωνο με άλλο τρόπο.

Ευχαριστώ

Χρησιμοποίησε βύσμα που βγάζει δύο εξόδους στη θέση που συνδέεται κανονικά το μικρόφωνο. Εννοείται ότι δε θα μπορείς να έχεις ταυτόχρονα 5.1 και μικρόφωνο αλλά τουλάστιχον δεν θα πηγαίνει χαμένο το μικροφωνάκι σου

Αν κοιτάξεις το εγχειρίδιο της μητρικής σου πιθανότατα θα βρεις στο σχεδιάγραμμά της ένα βυσματάκι για surround κιτ στο οποίο συνδέεις ένα λαμάκι με δύο εξόδους ήχου οι οποίες ελευθερώνουν τις line in και microphone in αναλαμβάνοντας τα επιπλέον 4 κανάλια της κάρτας ήχου σου. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το τσεκάρισμα της επιλογής surround kit στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου στο λειτουργικό. Το λαμάκι με τις εξόδους κάνει κανά 5ρυρω (εμένα για μία gigabyte μου το είχαν δώσει τσάμπα).

Τώρα βέβαια αν η μητρική σου δεν έχει surround kit ακροδέκτες πάνω της, απλά κάνεις αυτό που σου είπε ο schumifer.

Δεν έχει ακριβά το usb mic νομίζω. Πρέπει να έχεις τις μητρικές εκείνες που ανάλογα το mode σου αλλάζει τις εισοδους , οπότε σε αυτήν την περίπτωση μόνο usb θα πρέπει να βάλεις......

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μέχρι να βρω λύση θα έχω το 5+1 εκτός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.