petros10 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 Γεια σας. Έχω βάλει ένα σύστημα ήχου 5+1 στον υπολογιστή μου και μου έχει δεσμεύσει όλες τις εισόδους/εξόδους της κάρτας ήχου (ενσωματωμένη στο motherboard) με αποτέλεσμα δεν μου έμεινε να βάλω το μικρόφωνο. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει ή αν φτιάχνεται και πως μετατροπέας μικροφώνου σε USB? Τα USB μικρόφωνα είναι πανάκριβα. Επίσης αν μπορώ να συνδέσω το μικρόφωνο με άλλο τρόπο.Ευχαριστώ
schumifer Νοέμβριος 1, 2005 #2 Νοέμβριος 1, 2005 Χρησιμοποίησε βύσμα που βγάζει δύο εξόδους στη θέση που συνδέεται κανονικά το μικρόφωνο. Εννοείται ότι δε θα μπορείς να έχεις ταυτόχρονα 5.1 και μικρόφωνο αλλά τουλάστιχον δεν θα πηγαίνει χαμένο το μικροφωνάκι σου
Γιάννης_84 Νοέμβριος 1, 2005 #3 Νοέμβριος 1, 2005 Αν κοιτάξεις το εγχειρίδιο της μητρικής σου πιθανότατα θα βρεις στο σχεδιάγραμμά της ένα βυσματάκι για surround κιτ στο οποίο συνδέεις ένα λαμάκι με δύο εξόδους ήχου οι οποίες ελευθερώνουν τις line in και microphone in αναλαμβάνοντας τα επιπλέον 4 κανάλια της κάρτας ήχου σου. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το τσεκάρισμα της επιλογής surround kit στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου στο λειτουργικό. Το λαμάκι με τις εξόδους κάνει κανά 5ρυρω (εμένα για μία gigabyte μου το είχαν δώσει τσάμπα).Τώρα βέβαια αν η μητρική σου δεν έχει surround kit ακροδέκτες πάνω της, απλά κάνεις αυτό που σου είπε ο schumifer.
Greek Νοέμβριος 1, 2005 #4 Νοέμβριος 1, 2005 Δεν έχει ακριβά το usb mic νομίζω. Πρέπει να έχεις τις μητρικές εκείνες που ανάλογα το mode σου αλλάζει τις εισοδους , οπότε σε αυτήν την περίπτωση μόνο usb θα πρέπει να βάλεις......
petros10 Νοέμβριος 2, 2005 Author #5 Νοέμβριος 2, 2005 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μέχρι να βρω λύση θα έχω το 5+1 εκτός.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.