volanis1980 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και, το παραδέχομαι, έκανα χαζομάρα! Προσπαθώντας να φλασάρω το DVD-Rom μου, το ΤEAC DV-516E, εξαφανίστηκαν και τα δύο μου drives. Στο bios αναγνωρίζονται κανονικά αλλά στα Windows όχι. Έκανα reboot χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Πατώντας enable μου λέει "Windows could not enable this device". Σας βάζω και τη φωτό από το device manager. Καμιά ιδέα παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Δοκιμασε να κανεις remove τον IDE controller . Επισης κανε remove και τις συσκευες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
volanis1980 Οκτώβριος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Τελικά κατάφερα να το φτιάξω. Απλά έπρεπε να κάνω remove τις συσκευές και reboot. Ώρες ώρες απορώ με τη νοημοσύνη μου! Κόντεψα να κάνω format αλλά στο τσακ το γλίτωσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.