Jump to content

19" tft ..προτάσεις?

KOSTAS4_XT

Recommended Posts

Ξέρω υπάρχουν πολλά threads για tft, αλλά, ελπίζω εύχομαι να έχω ανταπόκριση.

Τελικά μετά απο μια βόλτα στα μαγάζιά σήμερα, αποφάσισα να πάρω TFT.

Είδα και μου άρεσαν οι:

Samsung 913V

LG 1915s

Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάποια.

Αλλά ένα παλικάρι στο Πλαίσιο, μου πρότεινα την LG.

Επίσης πέρασα και από ένα netcafe που είχαν TFT και μπήκα να πάρω μία πρώτη εντύπωση.

Viewsonic VA721: 8ms, 17"

Μου άρεσε αρκετά.

Επίσης βρήκα και έναν τεχνικό εκεί και ρώτηση τη γνώμη του για tft και μου πρώτεινε και αυτός LG.

σε αυτό το φόρουμ θα βρείς αναρίθμητες ευχαριστίες στην LG που έβγαλε το θαυμάσιο για τα λεφτά του 1915S... απλά καταπληκτική (για τα λεφτά της πάντα)... ένα μικρό pixelιασμα στις ταινίες μόνο και φοβερή στα παιχνίδια, από τα καλύτερα ΤΝ panel.

βέβαια δε μας είπες και τις απαιτήσεις σου....

Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι τα λεφτά που θέλεις να διαθέσεις είναι πολύ λίγα (85.000 δρχ για να το δεις και αλλιώς). Στην ουσία λοιπόν δεν μιλάμε για καμία επιλογή, αλλά για μοναδική επιλογή. LG 1915.

Μιας και την έκανε την καλή του πράξη ο KOSTAS4_XT και άνοιξε το thread, έχετε καθόλου ιδέα για το τι παίζεται στην αγορά σε 19'? Δηλ. ποια θεωρήται καλύτερη, ποια έχει καλύτερη σχέση τιμης απόδοσης, ποια οθόνη αναμένουμε με χρήματα στα χέρια και σάλια να τρέχουν κτλ. Επίσης στα νέα του forum είχα δει ότι η AOC στρεφεται σε ποιοτικές οθόνες με καλές τιμές, υπάρχουν εξελίξεις?

AOC 19' LM-928

Τι λέτε για αυτήν?

8ms απόκριση!!!!

και καλή τιμή!

συγκριτικά με την lg..?

Kαλύτερη από την LG δεν νομίζω να είναι και κοστίζει και 35€ περισσότερα.

Τι το ψάχνεις; Αφού θέλεις την φτηνότερη, πάρε την LG 1915, που έχει όλος ο κόσμος σε αυτήν την κατηγορία.

εστω οτι αποφασιζω να πάρω την lg..

σε ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ GAMES ΠΩς ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ?...

βλεπω πολλες οθόνες να έχουν μεγαλύτερο contrast..

500:1 lg

600:1 samsung 913v

αν πούμε να δώσω λίγα παραπάνω, αξίζουν τα λεφτά?..

αποφάσισα αυτή τη φορά να μην τα ψιρίσω τόσο.

θέλω κάτι ποιοτικο, αλλά να είναι κάι καλό σε απόδοση/τιμη!!

http://www.prad.de/en/guide/ergebniss_vergleich.html?pradid=3eabbf1904e800b18f620dc38ef6df66&8%5B%5D=0&10%5B%5D=0&12%5B%5D=0&13%5B%5D=0&14%5B%5D=0&15%5B%5D=0&16%5B%5D=0&17%5B%5D=0&18%5B%5D=0&19%5B%5D=1434&19%5B%5D=2209&20%5B%5D=0&21%5B%5D=0&22%5B%5D=0&23%5B%5D=0&24%5B%5D=0&26%5B%5D=0&29%5B%5D=0&30%5B%5D=0&32%5B%5D=0&37%5B%5D=0&39%5B%5D=0&40%5B%5D=0&42%5B%5D=0&46%5B%5D=0&50%5B%5D=0&55%5B%5D=0&order_by=price&order_order=asc&Submit=Compare

Δεν βλέπω κανέναν τρομερό λόγο, για να την προτιμήσεις. Πάρε την LG που έχει και καλή εγγύηση.

Aν πάλι εννοείς την VE 902 μάλλον δεν θα σε ικανοποιήσει για τα παιχνίδια. Οπότε πάλι γυρνάμε στην LG.

tn panel (που ειναι και το πιο γρηγορο απ'οτι διαβασα απο ολα τα panels - καταλληλο για games movies)

Kατάλληλο για παιχνίδια, ναι. Για ταινίες, όχι. Θα σου την "σπάσει" που η εικόνα θα pixel-ιάζει...

...κατι μου λεει να επιλεξω viewsonic.

Μαρεσει πολυ σαν εταιρια. Δεν εχω ακουσει ποτε αρνητικο σχολιο.

Σε αντιθεση οι Τ710bh της LG εχω δει γυρω στις 10 οθονες να βγαζουν προβλημα μεσα σε 8 μηνες!!! Με εχει τρομαξει πολυ αυτο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.