Jump to content

Oι Οpteron μου και οχι μονο...

ThorLite

Recommended Posts

Φυσικα και ειναι 939.Nα και 1Μ οι μνημες ειναι στα 200 καθως τεσταρω την cpu ακομα να μην μπλεκωι με πολλα μαζι.......

untitled52li.th.jpg

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Καλα αποτελεσματα...αλλα τι λεω ηδη δειχνει τι θα ακολουθησει με τα αποτελεσματα.

Καλοδουλευτος

-Kαλημέρα σας 2800 και κάτι ΜΗΖ θα ήθελα.

-Αμέσως, ορίστε ο νέος σας όπτερον.

...

Δηλαδή ρε φίλε 2800 έτσι για να ξεκινήσεις από κάπου έτσι? Θα κλάψω νομίζω...

Στελάρα, κακό στέπιν ρε φίλε , άστα κατάρα......δράμα. Τι να λέει το ρετάλι .....(ζαλίστηκα, πάω να ξανακοιτάξω το 2800κάτι και τη φάτσα του Θορ)

-Kαλημέρα σας 2800 και κάτι ΜΗΖ θα ήθελα.

-Αμέσως, ορίστε ο νέος σας όπτερον.

...

Δηλαδή ρε φίλε 2800 έτσι για να ξεκινήσεις από κάπου έτσι? Θα κλάψω νομίζω...

Στελάρα, κακό στέπιν ρε φίλε , άστα κατάρα......δράμα. Τι να λέει το ρετάλι .....(ζαλίστηκα, πάω να ξανακοιτάξω το 2800κάτι και τη φάτσα του Θορ)

είναι χάλια το κομμάτι schumifer....

έπρεπε να είναι με λιγότερο ρεύμα 3 Ghz...... σιγά τα 2,8....όλοι τα πιάνουνε....

:043: :043: :043:

To promie δεν εχει πει την τελευταια κουβέντα του [η μαλλον καμία] . Μονο να μην ''κόψει πέρα'' ο imc [που δεν πιστευω] , αντε thor εξαμόλησε το ψύχος.

Ρε παιδια ελατε τωρα ας σοβαρευτουμε λιγο τα 2,8 τα εχει για την πλακα του ενα P4 northwood πλακα κανω μην βαρατε!!!!

Παρα πολυ καλα ανεβηκε αντε βαλε το prommie να δουμε τπτ.

Πρεπει να εισαι αχορταγος να θες ολο και παραπανω !!!

Μετα βεβαια θα καει αλλα δεν πειραζει!!!

Εσυ θα λες δουλεψε οσο κανενας αλλος για 10 λεπτα ομως!!!!

Σκεφτομαι να τσιμπησω και εγω κανεναν.

Κοιτα στειλτον μου να τον βαλω πανω στην dfi να δουμε τι κανει!!!

Αντε τυχερε παλι σουφεξε!!!!!

Το συγκεκριμενο stepping , κατα κανονα δε δινει καλα αποτελεσματα . Παντου υπαρχουν οι εξαιρεσεις .

Οπως επισης υπαρχουν και τα stepping που 3αριζουν πολυ ευκολα .

Thorlite μεγειές και απο μενα.Επειδή και εγώ ενδοιαφέρομαι να μεταβώ σε AMD μπορεί να μου πει κανεις που μπορώ να βρώ τον συγκεκριμένο επεξεργαστή?

Παντως το max που εφτασα με αερα στην Neo 2 με 1.575V ειναι στα 2852 στα 316x9 δηλαδη απο εκει και πανω οτι VCore και να βαλω δεν γινεται τιποτα μεχρι 1Μ μπορει κατι παιζει και με τη μητρικη καθως αλλες φορες μπαινει στα windows αλλες φορες κολαει στο restart γενικα κανει κατι περιεργα πραγματα.Εν αναμονη του επομενου Opteron και μιας DFI γιατι δεν το κοβω για 3GHz ουτε την CPU oυτε να αντεξει η Neo 2.

Ευχαριστω ολους για τα καλα λογια LOL........ :003:

Παντως το max που εφτασα με αερα στην Neo 2 με 1.575V ειναι στα 2852 στα 316x9 δηλαδη απο εκει και πανω οτι VCore και να βαλω δεν γινεται τιποτα μεχρι 1Μ μπορει κατι παιζει και με τη μητρικη καθως αλλες φορες μπαινει στα windows αλλες φορες κολαει στο restart γενικα κανει κατι περιεργα πραγματα.Εν αναμονη του επομενου Opteron και μιας DFI γιατι δεν το κοβω για 3GHz ουτε την CPU oυτε να αντεξει η Neo 2.

Ευχαριστω ολους για τα καλα λογια LOL........ :003:

Ασε τα χάδια ρα και βάλτον σε subzero .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.