Jump to content

Oι Οpteron μου και οχι μονο...

ThorLite

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply
ThorLite, περιμένουμε αποτελέσματα από τον 2ο.

ΥΓ: Τον 1ο τί τον έκανες;

είπε να τον φάει με πατατούλες στο φούρνο.... :080: :080: :080: :003: :003: :003:

ρε αφήστε τον άνθρωπο να δει ποιος του αρέσει περισσότερο...

πήρε 2 stepping για να συγκρίνει.... υπομονή.....

σήμερα το παρέλαβε το παιδί.....

']Τάσο μέχρι τα 400 το dfi παιζει σταθερα με λίγο ψάξιμο ' date=' 3600 ειναι αρκετά πιστευω.[/quote']

Η συμπεριφορά του συστήματος και η σταθερότητα του διαφοροποιείται πάρα πολύ όταν χρησιμοποιείς τα κανονικά multi (9x και άνω) και είσαι χρονισμένος σε μεγάλες ταχύτητες.

ενοειται :) . Απλά εκει είμουν με αέρα-η νερο με τον winnie και τα ειχα κανει On the fly τις πιο πολλες ρυθμίσεις μέσω win . αντε να μην πιασει 420 να παει 400 , να παει 390 , , παλι αρκετα ειναι . Πάνω απο 3350-3400 [ισως να ειπα και πολλα] αν θυμαμαι καλα δεν εχει bencharei κανεις με 3.0+ρη

Ρε !! Τη φωτογραφικη μηχανη τεσταρεις ????:064:

E να τον βγαλω μια picture πριν τον βαλω.Αρχικα βλεπω οτι ειναι 10 βαθμους ποιο ζεστος με το ιδιο VCore/MHz αυτος καταφερε να φορτωσει windows στα 3GHz κατι που αλλος δεν εκανε μπερδεμενη κατασταση........

Αμα πιασει πανω απο οσο περιμενες καποιος απο τους δυο , θα μου δωσεις τον αλλον δωρο επειδη θα εχεις χαρει πολυ ? :D :D :D :D :D

Εβαλα τον 1ο Opteron στο 2o Prometeia.Mαλλον εχει coldbug o CPU μεχρι τωρα μονο 3015 εχω καταφερει folding/32M σταθερο..........

30156gj.th.jpg

picture4601vs.th.jpg picture4618kk.th.jpg picture4621tb.th.jpg

Ο Νο.1 Opteron τρεχει με αερα Prime στα 2.83GHz και βγαζει 32Μ στα 2.9 το αλμα στα 3.015GHz με το Prometeia ειναι πολυ μικρο.Αυριο ή το ΣΚ θα δοκιμασω τον ποιο ζεστο Opteron μηπως παει καλυτερα στο κρυο......

Mε τον Opteron No.2 τα Patriot πετανε εχει καλυτερο mem controller απο τον No.1

untitled18xf.th.jpg untitled21fw.th.jpg

Οι Atlhon 64 ειναι σαν Kinder Eκπληξη...... :021:

ποσο τον εχεις παει τον 2o opteron max?κανα super pi 1M???

Πανω κατω ιδια πανε γι αυτο δεν ποσταρα τιποτα αλλο απλα ο 2ος ειναι ποιο ζεστος και μπαινει στα windows με καμια 100ΜΗz παραπανω απο αυτον που εχω στο Prometeia τωρα.........

Λοιπον σημερα ξεζουμισα τον κακομοιρο Νο.1 Opteron.Δεν πιστευω να πηγαινει και πολυ παραπανω τωρα αν φταιει και το coldbug δεν ξερω........... :003:

ccpuz.php?id=49697

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=49697

Το maximum Sandra της CPU........

untitledsandracpu0oy.th.jpg

Kαι ενα mem bandwidth απο τα Patriot.......... :083:

untitled3211m6kq.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.