Jump to content

Oι Οpteron μου και οχι μονο...

ThorLite

Recommended Posts

']Ασε τα χάδια ρα και βάλτον σε subzero .

Θα έρθει και ο άλλος Opteron να πάρο και μια DFI και ο καλύτερος θα μπει στο κρύο....

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Οχι,χαλια ειναι,ακομα τα 3GHz???Πλακα κανω.

Αν δεν ειναι καλα τα ~3GHz σε εναν Α64 1ΜΒ L2 τοτε τι ειναι?

Αυτος ειναι ο αλλος που ελεγες?

Οχι,χαλια ειναι,ακομα τα 3GHz???Πλακα κανω.

Αν δεν ειναι καλα τα ~3GHz σε εναν Α64 1ΜΒ L2 τοτε τι ειναι?

Αυτος ειναι ο αλλος που ελεγες?

Οχι ο ιδιος CPU ειναι ακομα....

Εαν ειναι γενικο φαινομενο των Opteron το ανετο αυτο o/c τοτε μαλλον θα περασω καλα τον ιανουαριο με το νεο μου PC...μου φαινεται θα αρχισω να γραφω και σ αυτην την ενοτητα του Forum :D :D

Προλαβαινω να παρω εναν???:D

Εχω ενα προαισθημα ότι ξαφνικα θα γεμίσει η αγορα μπανανες με 1mb cache!

Πολύ καλά δείχνει να πηγαίνει.

Στα πόσα είναι 100% stable για 24/7 χρήση ??

Στα 2.9 τρεχει folding αυτες τις μερες.......

Πήρα τον δεύτερο 144 το stepping του:

CΑΒΥΕ 0536GPMW

Ασχετο

..και μη βαρέσετε

Ο opteron ειναι dual core??? Γιατι κάποιος να προτιμισει αυτόν απο ενα χ2??

AMD ασχετος.

:021: :021: :021: :021:

Opteron παίρνουμε γιατί είναι φτηνοί και κάνουν τρελό oveclock κατά τα αλλα είναι ίδιοι με A64 οι 939.Υπάρχουν και dual core Opteron 165,170,175 για 939 θεωρητικά ίσος κάνουν καλύτερο oc από τους X2 από τιμές είναι πάνω κάτω το ίδιο με τους X2.

Καλά κομμάτια δείχνουν αυτοί οι Opteron....αλλά για Prommie δέν κάνουν αυτοί οι μικροί 144.

...και εξαίρετο κομμάτι να έχεις....είναι πιθανό να τερματίσει η μητρική πρίν τον επεξεργαστή...λόγω χαμηλού multi.

Η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένας 148 τουλάχιστον

Eτοιμάζομαι και εγω για νεο μηχάνημα μέσα στον επόμενο μήνα και το σκέφτομαι για opteron μιας και οι Α64 εχουν ανέβει σε τιμή αρκετά ψηλά. Λεω να τον συνδιάσω με DFI. Που μπορώ να βρω 939 και σε τι τιμές?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.