Jump to content

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΣΕ LAPTOP

subarakias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ LAPTOP ACER EIMAI METAΞY TOY ACER ASPIRE 1524 , 1673 KAI 1682 .ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

* ΣΤΟ 1524 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΜD ATHLON 64 3400+

* ΣΤΟ 1673 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ PENTIUM 3.2 HT

* ΣΤΟ 1682 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ PENTIUM M STA 1.6 CENTRINO

H AΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΠΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ LAPTOP ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΤΙΜΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 100 ΕΥΡΩ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ 45 ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??????

post-2242-1416071559,2767_thumb.jpg

ως προς επεξεργαστική ισχύ τα 2 πρώτα υπερτερούν.

κοίτα παράγοντες όπως το βάρος, η κάρτα γραφικών και η αυτονομία.

το centrino έχει σίγουρα καλύτερη αυτονομία.

Εγώ θα έπερνα τον Ρ4 3.2GHz......τώρα πιστέυω πάντως οτι όλοι θα πουν για τον ΑΜD αλλά στα λαπτοπ νομίζω οτι είναι καλύτερος ο intel(γνώμη μου);)

βασικά από αυτά τα 3 το δεύτερο να μη πάρεις γιατί και πιο χάλια είναι σε ισχύ και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας έχει από τα άλλα. A64 3400 γρηγορότερος του 1.6M αλλά και με λιγότερη διάρκεια μπαταρίας από των M.

σε απόδοση ο 1.6 centrino είναι κάμποσο καλύτερος από τον 3.2 πρες... 48vs49sec στο 1Μ spi, 11k vs 9.8k 3dmark 2k1 με 9700.

το κακό του 1682 (το οποίο και έχω) είναι ότι σα "φτηνό" μοντέλο έχει μόνο 2200mAh μπαταρία... που σημαίνει όχι καλή αυτονομία... (πρπ 2 ώρες χαλαρή χρήση)

o 3.2 αν είναι desktop θα τρέχει μόνιμα στα 3.2 οπότε ξέχνα την αυτονομία...

ο 3400+ είναι λίγο πιο γρήγορος, και σε 3d, έχει ίδια αυτονομία με τον centrino λόγω 4000mAh μπαταρίας, αλλά είναι 700gr πιο βαρύς... και λίγο πιο παχύς...

διαλέγεις κ παίρνεις...

εγώ τον 3400 θα έπαιρνα... (αν και πήρα τελικά τον centrino...lol)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.