Jump to content

GIGABYTE 6600GT AGP και θερμοκρασία!!

bibis1442169099

Recommended Posts

έχω αυτήν την κάρτα της gigabyte 6600 GT σε AGP και επειδή δεν μπορώ να δω θερμοκρασία, θέλω να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να την εμφανίσω!!έχω δει ότι γίνεται με αλλαγή bios αλλά θα προτιμούσα με κάποιο άλλο πραγραμματάκι εαν γίνεται??

Λυπαμε αλλα αν η καρτα δεν σου δεν εχει επανω σενσορα για την θερμοκρασια μαλλον δεν μπορεις με αλλον τροπο και πρεπει να ενεργοποιησεις αυτον που εχει το chipακι μεσα στον πυρηνα.Η αλλαγη του BIOS δεν ειναι ιδιετερα πολυπλοκη υποθεση...εαν εκτυπωσεις τα βηματα και τα ακολουθησεις ενα-ενα, ειναι πολυ απλο και δεν θα εχεις καποιο προβλημα :) Κι εγω στην αρχη διασταζα

το πρόγραμμα της gigabyte για την κάρτα μου δίνει την δυνατότητα να flasharo!θα γίνει δουλειά έτσι ή θέλει τον παραδοσιακό τρόπο??

πάντως έχω και μητρική gigabyte και το update sto bios το κάνει μια χαρά!

βέβαια μιλάω εάν θα βάλω bios της ίδιας της εταιρείας!

Εαν σου εχει δυνατοτητα να flashareis την καρτα γραφικων δεν βλεπω γιατι να μην κανει δουλεια.Το θεμα ειναι να κανεις σωστα το edit στο BIOS, απο κει και περα οποιο προγραμμα μπορει να flasharei την καρτα γραφικων ειναι οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.