Jump to content

Θερμοκρασία κάρτας γραφικών;

tzimis_

Recommended Posts

Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Θέλω να εμφανίσω την θερμοκρασία που έχει η κάρτα γραφικών μου, δοκίμασα τα εξής προγράμματα Ati tray tools, ati tool και riva tuner κατέβασα και κάτι plugins αλλά δεν μπορώ να εμφανίσω την θερμοκρασία. μήπως δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών μου; Έχω ati radeon 9200 se.

Στο ATI Tray Tools πάω: στο hardware -> system tray hardware monitoring αλλά οι επιλογές gpu temperature είναι κλειδωμένες. Μήπως γνωρίζει κανένας τη μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ!

Εχω την εντυπωδη οτι η 9200 δεν εχει πανω θερμομετρο!

Αν ισχυει αυτο ειναι λογικο να μην μπορεις να δεις τις termps.

To προγραμμα ειναι γραμμενο και για τα μεγαλα μοντελα που εχουν πανω θερμοστατη.

• 2 weeks later...
Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Θέλω να εμφανίσω την θερμοκρασία που έχει η κάρτα γραφικών μου, δοκίμασα τα εξής προγράμματα Ati tray tools, ati tool και riva tuner κατέβασα και κάτι plugins αλλά δεν μπορώ να εμφανίσω την θερμοκρασία. μήπως δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών μου; Έχω ati radeon 9200 se.

Στο ATI Tray Tools πάω: στο hardware -> system tray hardware monitoring αλλά οι επιλογές gpu temperature είναι κλειδωμένες. Μήπως γνωρίζει κανένας τη μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ!

H 9200 δεν εχει αισθητηρα για την θερμοκρασια.

Στην χ850προ πως βλεπω την θερμοκρασία?

Εκτος απο το atitool,αν πας στην επιλογη για προχωριμενους στις ιδιοτητες της καρτας γραφικων,θα δεις μια επιλογη overdrive.Και εκει σου λεει την θερμοκρασια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.