tzimis_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Θέλω να εμφανίσω την θερμοκρασία που έχει η κάρτα γραφικών μου, δοκίμασα τα εξής προγράμματα Ati tray tools, ati tool και riva tuner κατέβασα και κάτι plugins αλλά δεν μπορώ να εμφανίσω την θερμοκρασία. μήπως δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών μου; Έχω ati radeon 9200 se.Στο ATI Tray Tools πάω: στο hardware -> system tray hardware monitoring αλλά οι επιλογές gpu temperature είναι κλειδωμένες. Μήπως γνωρίζει κανένας τη μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Εχω την εντυπωδη οτι η 9200 δεν εχει πανω θερμομετρο!Αν ισχυει αυτο ειναι λογικο να μην μπορεις να δεις τις termps.To προγραμμα ειναι γραμμενο και για τα μεγαλα μοντελα που εχουν πανω θερμοστατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Στην χ850προ πως βλεπω την θερμοκρασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Νοέμβριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 δες την απο το atitool οπως ο tzimis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Νοέμβριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Θέλω να εμφανίσω την θερμοκρασία που έχει η κάρτα γραφικών μου, δοκίμασα τα εξής προγράμματα Ati tray tools, ati tool και riva tuner κατέβασα και κάτι plugins αλλά δεν μπορώ να εμφανίσω την θερμοκρασία. μήπως δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών μου; Έχω ati radeon 9200 se.Στο ATI Tray Tools πάω: στο hardware -> system tray hardware monitoring αλλά οι επιλογές gpu temperature είναι κλειδωμένες. Μήπως γνωρίζει κανένας τη μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ!H 9200 δεν εχει αισθητηρα για την θερμοκρασια.Στην χ850προ πως βλεπω την θερμοκρασία?Εκτος απο το atitool,αν πας στην επιλογη για προχωριμενους στις ιδιοτητες της καρτας γραφικων,θα δεις μια επιλογη overdrive.Και εκει σου λεει την θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.