astrovasilis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 1) Πρόσφατα έκανα format και από τότε όταν βάζω ένα flash memory (MY FLASH) μου λέει η DFI ΝF4 ULTRA - D ότι δεν υπάρχουν κεντρικοί ελεγκτές USB υψηλής ταχύτητας και έτσι το flash memory θα λειτουργεί με χαμηλή ταχύτητα. Έχω εγκαταστήσει κάποιο αρχείο από το CD της DFI που έλεγε USB 2.0 . Tι να κάνω;;;;;;;;;;;;2) Eπιπλέον στο tray για την ασφαλή κατάργηση μου βγάζει τον σκληρό.Αυτό το έκανε και από πριν. Είναι λογικό;;;;;;;;;;;;;;;; 3) Μάλιστα ο σκληρός είναι λίγο αργός (όχι πολύ). Το έκανε και από πριν.. Μήπως λυπει κανένα πρόγραμμα;;;;; Έχω Panda antivirus μήπως φταίει αυτό;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Οκτώβριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς? Αν είναι windows έχεις βάλει SP1 -SP2? Μήπως το flash ή η θύρα δεν είναι συμβατά με USB 2.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Οκτώβριος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Εχω SP2 και είανι συμβατή γιατί πριν το format δεν υπήρχε πρόβλημα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.