s5zax Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 Πηγα να ανοιξω χθες το pc μετα απο καμια βδομαδα και στην εκκινηση η γνωστη κυρια της asus μου φωναζει σπαστικα "Cpu test failed". Δοκιμασα τον επεξεργαστη (p4 3.0 Ghz) σε αλλο μηχανημα και λειτουργει μια χαρα. Κουμπωσα οτι εχω πανω σε μια αλλη motherboard και παλι ολα λειτουργουν κανονικα. Εκανα clear CMOS και αλλαξα και μπαταρια και psu μηπως και φτιαχτει αλλα παλι τιποτα. Τι λετε τα εφτησε το board(asus p4p800-E)? Ετσι απλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Δοκίμασες να κάνεις boot τη μητρική με πατημένο το πλήκτρο Insert ??Δοκίμασε το 2-3 φορές ...άν δέν πιάσει με την πρώτη.Επίσης δοκίμασε το πατώντας 2-3 φορές στιγμιαία το reset.Προφανώς κάποια ρύθμιση στο bios ....κρασάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5zax Οκτώβριος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Και γω θεμα Bios νομιζω οτι ειναι. Δυστυχως τιποτα απ' τα δυο δεν πιανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Κάνε άλλη μία δοκιμή....και βγάλε την μπαταρία για αρκετή ώρα (καμμιά ώρα+)....και ξαναδοκίμασε...πάλι με insert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Οκτώβριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Κατι παρομοιο ειχα παθει και εγω!Κολαγε το pc στην πρωτη εικονα με to logo της asus!τα ειχα αλλαξει ολα οπως και εσυ!Και το ανοιγω την επομενη μερα και ηταν οκ!Ram αλλαξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Οκτώβριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 το είχα πάθει και εγώ με asus p4, μετά απο ένα bios update! έβαλα το παλίο bios και όλα οκ...να προσθέσω ότι συνέχιζε το boot παρά το beep και cpu failed που έβγαζε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Οκτώβριος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 εμενα το ειχα παθει οταν ειχα βγαλει την στοκ ψυκτρα για να καθαρισω.το κλεινω και οταν το ξανανοιξα δουλευε κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5zax Οκτώβριος 31, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 To κολπακι με την μπαταρια δεν δουλεψε.Και ram αλλαξα αλλα δεν. Δεν δινει ουτε καν σημα στην οθονη.Το πηγα σημερα απο εκει που το αγορασα και ειπαν θα αλλαξουν board και μου δωσαν μια gigabyte στα προχειρα για να βολευτω. Ευχαριστω πολυ παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.