Jump to content

Ποιο DVD ROM????

Jimo

Recommended Posts

έχω ένα pc ...Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519)

Language: English (Regional Setting: Greek)

System Manufacturer: ECS

System Model: P4S5A/DX+

BIOS: Default System BIOS

Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz

Memory: 256MB RAM

Page File: 261MB used, 691MB available

Windows Dir: C:\WINDOWS

DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

και θέλω να πάρω ένα dvd player (dvd rom πως λέγεται για τον υπολογιστή) , μόνο για ταινίες κ παιχνίδια το θέλω (να μην κολλάει και να ναι αξιόπιστο) , δίνω μέχρι 40 ευρώ , Ποιο είναι το καλύτερο που μου προτείνετε?

• 2 weeks later...
To πιο γρήγορο DVD-ROM είναι το LITE-ON 16P9S(ειδικά αν του βάλεις patched firmware).Μπορείτε να το βρείτε στο e-shop.

Να σου πω την αλήθεια αυτή η ιστορία με τα πατσωμενα firmweare δεν μου αρέσει καθόλου. Εχω πετάξει στα σκουπιδια συσκευή παλιότερα

Επίσης γρήγορο Dvd-Rom είναι και το Plextor 130A. Και από ποιότητα κατασκευής απλά κορυφαίο. Λίγο ακριβότερο από τα υπόλοιπα όμως!

Edit: Ρίξε μια ματιά και ΕΔΩ για να συγκρίνεις και μόνος σου ταχύτητες μεταξύ Plextor, Liteon και Asus.

Να σου πω την αλήθεια αυτή η ιστορία με τα πατσωμενα firmweare δεν μου αρέσει καθόλου. Εχω πετάξει στα σκουπιδια συσκευή παλιότερα

Δεν διαφονώ οτι υπάρχουν πιθανότητες να αχρηστευτεί το DVD-ROM αλλά κατα τη γνώμη μου είναι πολύ μικρές.Εγώ έχω flashάρει το δικό μου(LITE-ON LTD163)

δύο φορές και δεν έχει πάθει τίποτα.Πάρτε και ένα link με συγκριτικό του 16Ρ9S με το LG GDR8163B http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=13542&PageId=1

Η πιθανοτητα να χρειαστει να πεταξει κανεις τον οφηγο λογω χρησιμοποιησης modified firmware ειναι παρα πολυ μικρη, μονο σε περιπτωση που πεσει το ρευμα κατα την αναβαθμιση (το οποιο μπορει να συμβει αναβαθμιζοντας και με επισημο fw) ή αν καποιος πειραξει την EEPROM (που δε χρειαζεται).

Ολα τα αλλα φτιαχνονται - πιθανολογω τωρα φυσικα αλλα μαλλον την πεταξες χωρις λογο :p

Σωστα. Οταν ειχα παρει το τελευταιο δικο μου , του ειχα αλλαξει τα φωτα στις αλλαγες ψαχνοντας τα διαφορα πατσαρισμενα FW

θα επρεπε να τα χε τιναξει 10 φορες αμα ηταν τοσο ευαισθητα :003:

Παντως τελικα το μετανιωσα που καθομουν και το εψαχνα.

Σιγα τις διαφορες αμα κανει λιγο αργοτερα ή λιγο γρηγοροτερα.

Πλεον αυτο που θα με ενδιεφερε θα ηταν η ικανοτητα αναγνωσης οσο το δυνοτον σε ταλαιπωρημενα δισκακια και η ανθεκτικοτητα στη χρηση.

Αλλα δεν ειναι πραγματα που μετριουνται ευκολα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.