Orthodox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 Τι θα μου προτείνατε (καθότι ολίγον άσχετος από κάμερες κλπ) στα χρήματα αυτά?Αυτό που μας* ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι να είναι όσο πιο μικρή γίνεται να συνδέεται στο pc μέσω usb και το κυριότερο να τα έχει όλα αυτόματα χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες ρυθμίσεις για φωτεινότητες, zoom, κλπ – όσο πιο απλή γίνεται στη χρήση δλδ και με μια σχετικά καλή ανάλυση…Thanks in advance…*ΥΓ: Θα είναι δώρο στο boss από το προσωπικό της εταιρίας… :110: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Μάλλον σε canon MV800 σε βλέπω......φτάνει καπου εκεί η τιμή.....Εκτός και αν πέσετε σε καμμια προσφορά σε μεγάλο Πολυκατάστημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArchAngel Οκτώβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 SONY Camcorder DCR-HC19 350 €Γενικά κοίτα στο pixmania.com. Νομίζω ότι έχει τις καλύτερες τιμές σε φωτογραφικές, βιντεοκάμερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Οκτώβριος 29, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Η MV800 έχει USB? Πέρα από το DV out δε βλέπω να γράφει κάτι για usb ούτε στα μαγαζιά ούτε στο site…To pixmania καλό μεν αλλά έχει και τα μεταφορικά και θα αργύσει και παραπάνωνα έρθει… Link to comment Share on other sites More sharing options...
tg645 Οκτώβριος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 το pixmania εχει 15ευρω μεταφορικα και σε 3 ημερες θα το εχεις μεσω DHL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Οκτώβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Γιατι σε ενδιαφερει τοσο η συνδεση μεσω usb?Εγω θα προτιμουσα να εχει dv-in αντι για usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Οκτώβριος 29, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Αν ήταν για μένα δε θα είχα prob... Anyway, θα προτείνω την sony και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Όπως είπε και ο Greek... Μάλλον σε canon MV800 σε βλέπω......φτάνει καπου εκεί η τιμή..... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562460 329€ ... δεν σου κάνει; Kάτσε να βρω το brochure που είχα κατεβάσει να σου πω και λεπτομέρειες... Χμμ ... Τελικά δεν έχει USB. Έχει όμως το μοντέλο 830, μόνο που η τιμή του ανεβαίνει πολύ... Aν και απ' ότι λέγαμε σε άλλο thread, το USB είναι μόνο για να μεταφέρεις τις φωτογραφίες. Το βίντεο θέλει firewire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Οκτώβριος 30, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Aν και απ' ότι λέγαμε σε άλλο thread, το USB είναι μόνο για να μεταφέρεις τις φωτογραφίες. Το βίντεο θέλει firewire.Δεν το ήξερα αυτό…. Καλά όμως και μου το πες γιατί θα πρέπει να βρούμε άλλη λύση από το να κυνηγάμε κάμερα με usb. Μια PCI firewire το πιθανότερο με την canon και είμαι ok… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.