lordelesar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2005 Πριν από 3-4 ώρες έκλεισα τον υπολογιστή. Για την ακρίβεια hibernate. Πριν λίγο που ήρθα πάω να τον ανοίξω και δεν ανάβει καν η οθόνη. Το Dbracket της MSI λέει ότι κολλάει στο "Early chipset initialization". Έκανα clear cmos, έβγαλα τα πάντα εκτός από ένα δίσκο και μία μνήμη...τίποτα! Βοήθεια pls!Τι έχει γίνει και το κυριότερο πως? Δεν πιστεύω να έχει καεί κανένα northbridge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Οκτώβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Εχεις κανει οβερκλοκ?ΑΝ ναι βαλτε ολα στα default και ξαναδοκιμασε.Παντως ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον η μητρικη θα εχει το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Οκτώβριος 29, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Έχω κάνει, αλλά έκανα clear cmos... Anyway, κάποια στιγμή σήμερα το πρωί άνοιξε από μόνο του.. Τι να πω... Mefistofelis, ευχαριστώ για την απάντηση. Πέρασε το emergency, οι mods μπορούν να κλειδώσουν... Δεν κατάλαβα βέβαια τις πταίει αλλά anyway... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosis Οκτώβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 άνοιξε από μόνο του Ανοιξε απο μόνο του ........???δοκίμασε εξορκισμο :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Οκτώβριος 29, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Χε χε, εννοώ ότι το πάτησα και άνοιξε χωρίς να έχω κάνει τίποτα διαφορετικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Οκτώβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Επειδη παλια ειχα και εγω msi και μου ειχε κανει διαφορα τετοια τσαλιμακια δεν μου φαινεται περιεργο.Παντως τσεκαρε λιγο το τροφοδοτιο σου γιατι εμενα αυτο εφταιγε και πηρε μαζι του και την μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.