fsbmaniac Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2005 θέλω να το φωτίσω μέχρι αηδίας ! σε χρώμα ροζ αλλα δεν ξέρω τι πρέπει να πάρο και τι όχι κάποιος μου είπε για sound active lights τι είναι αυτά ρε παιδιά ?? πρέπει να βρω καλώδια milexs κτλ ας μου πει κάποιος τι και που..ποιο e-shop εξειδικεύεται σε τέτοια μαραφέτια ? thanks.
emnezia Οκτώβριος 28, 2005 #2 Οκτώβριος 28, 2005 Ροζ δεν ξέρω αν βρεις. Σε κόκκινο έχω δει λάμπες. (cold cathod λέγονται και έχουν πλέον σχεδόν όλα τα μαγαζιά. hacshop,plaisio,eshop).Με leds δεν ξέρω αν βρεις σε ροζάκι (μάλιστα αν τα φτιάξεις μόνο σου θα είναι και φτηνότερα).sound activated lights είναι τα φώτα που αναβοσβήνουν όταν υπάρχει ήχος τριγύρο. Έχουν ένα ηχο-αισθητήρα και να κάνεις φασαρία (πχ γράφεις στο keyboard) αναβοσβήνουν.(τώρα μου ήρθε ιδέα για mod σε keyboard να αναβοσβήνει πισω τους φως όταν γράφεις!).
GoriLLakos1442169075 Οκτώβριος 28, 2005 #3 Οκτώβριος 28, 2005 Yπαρχει cable sleeving ροζ στα multirama..Cold cathode θα ελεγα να παρει 2-3 black light ωστε να φωσφωριζει το ροζακι στα καλλωδια....κια κανενα string ροζ για να βαλει γωρω γυρω απο το πλεξυ στο κουτι αν υπαρχει....κοιτα και εδω...τα εχει σχεδον ολα....www.overclockers.co.uk
fsbmaniac Οκτώβριος 29, 2005 Author #4 Οκτώβριος 29, 2005 για κοπέλα είναι βασικά.... θέλω να της το φτιάξω ... γίνεται μαζί να βάλω neon sound active φώτα και blacklight ?? 2 2 ?? να βάλω και ανεμιστήρες με led όλα τα καλώδια μες uv active μπλε molex όλα... λέτε να υπάρχει πρόβλημα με θέμα ανάφλεξης ????????? με το τροφοδοτικό τι παίζει ?
Panosis Οκτώβριος 29, 2005 #5 Οκτώβριος 29, 2005 Θέλω να το φωτίσω μέχρι αηδίας και επειδη ακουσα μαλλον θα καταλήξεις σε κοκκινο χρώμα κοιτα μην καταλίξει το κουτί να μοιαζει ,ξέρεις ,με εκείνα τα κτήρια με τα κοκκινα φωτάκια απέξω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.