Jump to content

SLI -> DFI NF4 ULTRA - D

astrovasilis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Exω την μητρική (DFI NF4 ULTRA - D )και είχα ακούσει πως έχω την ικανότητα να την κάνω SLI με κάποιον τρόπο πειράγματος. Τον ξέρει κανένας;;;;;

Aν δεν γίνεται γιατί η κ... DFI έβαλε 2 PCI - e X16 slots στην μητρική για να μας κοροιδεύει ή είναι DFI NF4 SLI-D με άλλο chipset;;;;;; Σε αυτή ην περίπτωση είμαι β@α!α# που την επέλεξα........................ :003:

Δεν πιστεύω να έχω καμιά πτώση επιδόσεων επειδή δεν είναι αυθεντικό chipset με υποστήριξη σε SLI ;;;;;;;;;;;;;;

όχι ακριβώς το ίδιο chipset είναι....δεν συμφέρει την εταιρία να βγάζει άλλο chipset κάθε φορα...απλά θα χάσεις την εγγύηση :)

Κανε την ενωση με μηχανικο μολυβι τραβοντας μια γραμμη απο το ενα pin στο αλλο και δεν χανεις την εγγυηση γιατι αν παθει κατι και πρεπει να την πας πισω απλα με μια γομα σβηνεις την γραμμη που εκανες.

και να τη κανεις ομως χρειαζεσαι και το κονεκτορα που δεν το εχει η απλη εκδοση και δυσκολο να βρεις απο καπου στην ελλαδα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.