ThorLite Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2005 Λοιπον να ενα tank απλο στην κατασκευη του και φτηνο......... :081: Παιρνουμε ενα μαλακο πλαστικο κουτακι σαν αυτο της σοδας που πηρα εγω,σιλικονη ενα μαρκαδορο και το κομματι σωληνα που θελουμε.Σημαδευουμε το περιγραμμα του σωληνα στο κατω μερος του κουτιου και κοβουμε προσεκτικα με τη φαλτσετα.Βαζουμε σιλικονη στην εξω μερια του σωληνα και το βαζουμε στη τρυπα που ανοιξαμε και πολλη σιλικονη στην εξω μερια.Αφηνουμε καμια μερα να στεγνωσει και μετα το γεμιζουμε με νερο.Το αφησα μια βδομαδα εξω στο μπαλκονι ωστε να το χτυπαει ο ηλιος να κρυωνει το βραδυ να δω αν με τις μεταβολλες τις θερμοκρασιας θα εχει διαρροη αλλα δεν εχασε ουτε σταγονα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Χε χε ωραιος ! Αν εβαζες ρακορ κιολας θα βολευε ακομα περισσοτερο το τανκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Οκτώβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Βλεπω οτι παταει πανω σε εναν μαρκαδορο. Απο το βαρος του νερου δεν υπαρχει η περιπτωση στο μελλον να γήρει και να φυγει η σιλικονη??? Θα πρωτιμουσα κατι πιο στοιβαρο αλλα αφου κανει τη δουλεια του οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Οκτώβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Σιγά το βάρος που θα δέχεται, και σιγά μη δεν έχει προβλέψει ο Θορ για την τοποθέτηση του νέου του tank.Πάντως από παρατηρητικότητα σκίζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 30, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Πραγματικα δεν ειναι σε ευθεια το tank με την αντλια και με το νερο μεσα το φοβαμαι και εγω,ετσι εχω βαλει ενα κομματακι φελιζολ απο κατω για να ειναι ισια ωστε να μην πιεζεται το συστημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosis Οκτώβριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 και άλλος mikros:p:p μας πέτυχε ο ένας σοδα ο αλλος μερέντα!!ωραιος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 30, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Τσαμπα το εφτιαξα γιατι τελικα τα καινουρια πραγματα που ελπιζω αυτη τη βδομαδα να εχω θα μπουνε και αυτα στην καταψυξη με το Prometeia No.2.... και μια φουτουριστικη photo απο το Prometeia No.1 :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Οκτώβριος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Tι έγινε ήρθε ο όπτερον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 30, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Tι έγινε ήρθε ο όπτερον?Aν ειχα παει με τα ποδια στη Γερμανια να τον παρω ποιο γρηγορα θα ειχα κανει παρα αυτο το χαλι των ταχυδρομειων. :082: :082: :082: Παντως προετοιμαζομαι οπως ειδες. :024: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 ελπιζω να μην αναβεις το καλοριφερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Οκτώβριος 31, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Οχι ρε, εχυ το βαρελι με την φωτια απο την αλλη πλευρα αλλα δεν φαινεται στην foto :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 ελπιζω να μην αναβεις το καλοριφερ... Με τοσα pc στο δωματιο full load τι να το κανει το καλοριφερ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Οκτώβριος 31, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 γιατι ρε παιδια κανει κακο το καλοριφερ? εγω το πσ το εχω ακριβος διπλα αγγαλια που λεμε :064: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Οκτώβριος 31, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Εμεις παλευουμε να ριξουμε την θερμοκρασια στο pc και το κανουμε ελικοπτερο απο τα πολλα ανεμηστηρια για να ερχετε φρεσκος δροσερος αερας και ρωτας "τι κακο κανει το καλοριφερ"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.