Jump to content

Πρόβλημα με την εκκίνηση...

ikaros19

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα πρόβλημα να καταθέσω...Με όσους το έχω συζητήσει κανείς δεν έχει βρει λύση!

Όταν κάνω εκκίνηση του υπολογιστή μου και μπαίνει στα Windows δεν ανοίγει όλα τα προγράμματα που θα έπρεπε να ξεκινούν μαζί με τα Windows αλλά ανοίγει όποια θέλει! Κάθε φορά και κάτι διαφορετικό....Έχω αρχίσει τα στοιχήματα με τους φίλους μου για ποιο πρόγραμμα κάθε φορά θα ανοίξει!Πάντως το antivirus Και το firewall τρέχουν κάθε φορά!

Το πιο παράξενο είναι πως αν κάνω log off και ξαναμπώ τότε θα ανοίξουν όλα μια χαρά!

Ένας λογαριασμός χρήστη υπάρχει στο PC ο δικός μου, χωρίς κωδικό και φυσικά έχω δικαιώματα Admin. Ακόμα έχω δοκιμάσει τα πάντα από msconfig, regedit, spywares, virus και όλα τα λοιπά!

Έχω ψάξει τον υπολογιστή μου με τα εξής....

Registry Mechanic, Power Pack 2005, Spy Bot S&D 1.3 , Ad-aware SE 1.05, Spy Sweeper 3.05, Microsoft Antispyware, Avast 4.05 Pro, Zone Alarma Security Suite 5.5 και online scan από την Panda! Δεν νομίζω ότι έχω αφήσει κάτι!

Το λειτουργικό είναι Windows XP SP2 με όλα τα τελευταία updates!

Καμιά λύση;;;;

Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στα προγράμματα που τρέχουν δεξιά στην taskbar? δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις όλα από το msconfig, να επιλέγεις ένα ένα κάθε φορά μπας και φταίει κάποιο από αυτά.

Ναι συμβαίνει... Εάν περιμένεις αρκετή ώρα προτού πατήσεις enter να μπεις στα windows θα στα βγάλει όλα... Γενικά λύση δεν ξέρω εκτός από το να πέριμενεις ή με το που μπαίνεις στα windows να κάνεις logoff και login. Πάλι θα στα δείξει

Εάν το έχεις βγάλει το enter και κάνει autologin τότε πάλι θα έχεις πρόβλημα

Ναι αυτά εννοώ!

Το έχω κάνει!

Πάλι κάνει ότι θέλει!

Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το Ad-aware αλλά τελικά δεν ήταν αυτό!

Γιατί όταν απενεργοποιήσα το ad-watch μετά έβγαζε error το Outpost!

Τι να πω.....

Ζωντανό ον αυτός ο υτπολογιστής!

Και γιατί όταν κάνω log off και μετά ξαναμπαίνω όλα λειτουργούν ρολόι???

Δεν είναι ότι δεν περιμένω αρκετή ώρα....

Εδώ μερικά προγράμματα βγάζουν error Και δεν ανοίγουν!

Και άλλα δεν ανοίγουν καθόλου...όπως της κάρτας ήχου και του Ups!

Ευτυχώς που δεν το κλείνω συχνά λόγω DSL!

Αλλιώς μπαίνω μέσα log off Και ξανά Log in!

Αρχική απάντηση από ikaros19 [Σήμερα, στις 17:31]

Εδώ μερικά προγράμματα βγάζουν error Και δεν ανοίγουν!

Μήπως προσπάθησες να τα σβήσεις χωρις προσθαφέρεση ή uninstall(απο το φάκελο τους ενωώ);;

Δεν είναι αυτό!

Αν ήταν έτσι σε όλες τις εκκινήσεις θα έβγαζαν error και όχι μόνο σε κάποιες ενώ σε άλλες τρέχουν κανονικά!

Όπως είπα ανοίγει ότι θέλει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.