Jump to content

Πηρα κι εγω την 6800le,και τωρα τι?

ibizakias8059

Recommended Posts

καλησπέρα,σήμερα το πρωί πήρα την albatron 6800le την γνωστη καρτούλα που αποφάσισε το πλαίσιο να σκοτώσει στα 90 euro.

1.κατέβασα το riva tuner έκανα αυτό που έλεγε σε ένα site για να ξεκλειδώσω τα pipelines αλλα μετά τι κάνω?ενώ εκεί που λέει customize έχει το custom 12x1,6vp

κάτι παίζει ,η μάλλον κάτι δεν κάνω καλά και μετά το restart πάλι λέει 8 pipelines,

ίσως αν με οδηγούσατε σε έναν πιο αναλυτικό οδηγό θα ήμουν πολύ χαρούμενος....thanks

2.εν συνεχεια μόλις πήρα τις corsair xms 2x256 που είναι λέει με latency 2 μάλιστα και 2-2-2-5,και στην μητρική μου τις δείχνει με 3-3-3-8,η μητρική είναι μια

msi k8n neo2 platinum χωρίς να έχω πειράξει τίποτα και έχει πάνω έναν winchester στα 3,0 ghz,please sorry που σας πρήζω με φαινομενικά εύκολα πράγματα αλλα από το να κάψω τίποτα προτιμώ να θεωρηθώ απλά γραφικός.....

και κάτι τελευταίο,γιατί η μητρική αυτή δεν με αφήνει να κάνω ο/c? μόλις βάζω fsb 210 μου λέει ότι πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις γιατί το system λειτουργεί σε safe mode....

τέλος ζητω συγγνώμη γιατί μάλλον έχω χρησιμοποιήσει θέματα για αλλα threads σε αυτό αλλα είναι οι απορίες μου μαζεμένες.http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/newthread.php?do=newthread

Κατ'αρχήν καλωσήρθες στο φόρουμ ;)

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις....

Είναι να γράφεις πάντα με Ελληνικούς χαρακτήρες....και να ξαναδιαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ.

Το δέυτερο....είναι να χρησιμοποιήσεις το search.

Μιάς και οι απορίες σου έχουν απαντηθεί ξάνα σε προηγούμενα topic.

Γενικά...κάνε μιά "βόλτα" στο φόρουμ...και διάβασε παλαιότερα θέματα.

Πιστεύω ότι θα βοηθηθείς αρκετά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.