Jump to content

Συζήτηση για το Mod & τις επιδόσεις της Sapphire X800GTO²

Stelaras

Recommended Posts

Απλα να επιβεβαιωσω κι εγω την ιστορια των παιδιων με το 5% ισχυς ανεμιστηρα αν τυχον φλασαρεις το bios XT-PE....

Ανεβαζει 40-50 μεχρι να μπεις windows...

βαζεις οδηγους... (αντεχει με 0 στροφες)

επανεκκινηση, και οταν μπει win φορτωνει κανονικα το ati tray tools οπου εχει βαλει στο profile 100% fan. Να πω οτι ειμαι γκαντεμης και το ανεμιστηρι μου τα εφτυσε μετα απο 1,5 μερα... Δεν γυρνουσε οτι και να του εκανες... Πεταξα πανω το μπλοκ και επεστρεψα στις 30αρες μου και στην ησυχια μου... Παντως αξιζει να αναθερθει οτι ΧΩΡΙΣ στροφες ανεμιστηρα εμενε ΣΤΑΘΕΡΗ στους 50-60 η θερμοκρασια με XT-PE bios (520-540/ 600)

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Μια ερώτηση μόνο: τι win έχεις? Απλά να συμπληρώσω εγώ ότι το Atitool στα x64 δεν φορτώνει σωστά, ξεκινά με def το device HTTκάτι που φυσικά δεν είναι η κάρτα γραφικών οπότε δεν μπορεί να ρυθμίσει τον ανεμιστήρα.

Οπότε όσοι έχουν x64 όπου βλέπουν Atitool στο post του Σόλωνα, να αντικαταστήσουν με Riva.

Προσωπικά (στα x64) έβαλα το bios της GTO ανεβασμένο σε ρολόγια της ΧΤ850ΧΤ-ΡΕ και είναι μια χαρά.

• 5 months later...

Kαλησπερα παιδια.Ειμαι νεος στο φορουμ σας.

Ειμαι και εγω κατοχος μιας x800gto2 vivo sapphire και θα ηθελα να την πειραξω λιγο...

Ποσο ασφαλες ειναι το φλασαρισμα του bios της καρτας και ποσο σιγουρο ειναι οτι δεν θα παθει τιποτα η καρτα?

Kανεις δεν εγγυαται οτι ειναι ασφαλες να το κανεις φιλε μου,αφου θα ξεπερασει τις εργοστασιακες τιμες που της εχουν δωθει.Βεβαια για να το εχουν κανει τοσοι με επιτυχια πιστευω οτι δεν θα επρεπε να σε προβληματιζει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.