Jump to content

Συζήτηση για το Mod & τις επιδόσεις της Sapphire X800GTO²

Stelaras

Recommended Posts

Εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μια καρτούλα των 200+ € μάλλον πάει αρκετά καλά. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τα συγκεκριμένα timmings πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι η κάρτα μέρα με την μέρα στρώνει και μάλλιστα με ελάχιστο δούλεμα.

Ανεβήκαμε στα 548/615 χωρίς artifacts πια, και με βελτιωμένα scor...

post-71-1442174251,4179_thumb.jpg

post-71-1442174251,462_thumb.jpg

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Που θα βρουμε και εμεις μια τετοια καρτα? Εχουμε ελπιδες να εμφανιστει στην Ελλαδα η μονο απο εξωτερικο και αμα προλαβουμε?

Που θα βρουμε και εμεις μια τετοια καρτα? Εχουμε ελπιδες να εμφανιστει στην Ελλαδα η μονο απο εξωτερικο και αμα προλαβουμε?

Ελλαδα οχι . Εξωτερικο , η πιο ευκολη λυση ,οπως εχει ηδη αναφερθει , ειναι απο ΕΔΩ

Περιπου 235Ευρω νομιζω ...

Παιξε με τα timings μηπως και βγαλεις το 7000

Τελικά τα timings κάνουν πολύ καλή δουλειά και το περίεργο είναι ότι οι μνήμες πάνε και παραπάνω. Τώρα είναι επειδή στρώνουν? δεν νομίζω πάντως γιατί έγινε σχεδόν αμέσως.....

Τωρα διαφορά στο 3DMark05.

Στήν πρώτη περίπτωση είναι με default timings μιάς X800XT PE, και στήν δεύτερη με timigs 549.80/623. Tα συμπεράσματα δικά σας... :003:

post-71-1442174251,6629_thumb.jpg

post-71-1442174251,7226_thumb.jpg

Τελικά τα timings κάνουν πολύ καλή δουλειά και το περίεργο είναι ότι οι μνήμες πάνε και παραπάνω. Τώρα είναι επειδή στρώνουν? δεν νομίζω πάντως γιατί έγινε σχεδόν αμέσως.....

Στήν πρώτη περίπτωση είναι με default timings μιάς X800XT PE, και στήν δεύτερη με timigs 549.80/623. Tα συμπεράσματα δικά σας... :003:

Αρη , με ποια timings αυτο ?

H τάση στις μνήμες είναι mod-αρισμένη?.......

Αρη , με ποια timings αυτο ?

Με τα timings των μνημών που έχεις δημοσιεύσει...

H τάση στις μνήμες είναι mod-αρισμένη?.......

Οχι καθόλου, η κάρτα είναι τελείως νορμάλ και το μόνο που σκέφτομαι να κάνω είναι η αλλαγη της ψύκτρας με μία artic cooling και τίποτα άλλο για την ώρα.

Οχι καθόλου, η κάρτα είναι τελείως νορμάλ και το μόνο που σκέφτομαι να κάνω είναι η αλλαγη της ψύκτρας με μία artic cooling και τίποτα άλλο για την ώρα.

Δε την φέρνεις από δώ να τραβήξουμε κάνα καλό bench?... :D

Kάτσε να τελειώσω την μετακόμηση πρώτα.. :D

Βρε ποια μετακόμιση?......Την κάρτα θέλω......Τι δουλειά έχει η μετακόμιση με την κάρτα?...... :003:

Για σας παλι παιδια. Για οσους ενδιαφερονται πρεπει να ελυσα το προβλημα με για το pencil mod Vcore. το μολυβι δεν κολλαγε στο pcb με αποτελεμσα να μην μπορεις να χαμηλωσεις την αντισταση εκει που καποτε βρισκονταν αντισταση για το Vcore. υστερα απο πολλες δοκιμες, (ειχα καλυπσει ακομα τα δυο σημεια που πρεπει να γεφυρωσεις με τριμενο μολυβι, τιποτα!)

τελικα πηρα ενα κομματι σελοτεΐπ και το πιεσα επανηλλημενα πανω στο σημειο που προσπαθουμε να γραψουμε με το μολυβι ετσι ςστε να κολλαει, υστερα απο αυτο ηταν λες και εγραφες σε χαρτι. μπορουσα να μειωσω την αντισταση οσο ηθελα... με Vcore στο 1,43 (απο 1,39) κερδισα 20 mhz στον πυρηνα και περισσοτερη σταθεροτητα γενικως. παραπανω δεν δοκιμασα λογω ελλιπους ( νομιζω ετσι γραφεται :p) ψυξης και επειδη το λυπαμαι... οταν παλιωσει λιγο θα του ξετιναξω τα ματια :D

P.S. Hipro5 respect. Εισαι απτους παλιους... απο σενα εμαθα τα περισσοτερα που ξερω για overclocking. :)

αυτα απο μενα παιδες. Υγεια.

Για σας παλι παιδια. Για οσους ενδιαφερονται πρεπει να ελυσα το προβλημα με για το pencil mod Vcore. το μολυβι δεν κολλαγε στο pcb με αποτελεμσα να μην μπορεις να χαμηλωσεις την αντισταση εκει που καποτε βρισκονταν αντισταση για το Vcore. υστερα απο πολλες δοκιμες, (ειχα καλυπσει ακομα τα δυο σημεια που πρεπει να γεφυρωσεις με τριμενο μολυβι, τιποτα!)

τελικα πηρα ενα κομματι σελοτεΐπ και το πιεσα επανηλλημενα πανω στο σημειο που προσπαθουμε να γραψουμε με το μολυβι ετσι ςστε να κολλαει, υστερα απο αυτο ηταν λες και εγραφες σε χαρτι. μπορουσα να μειωσω την αντισταση οσο ηθελα... με Vcore στο 1,43 (απο 1,39) κερδισα 20 mhz στον πυρηνα και περισσοτερη σταθεροτητα γενικως. παραπανω δεν δοκιμασα λογω ελλιπους ( νομιζω ετσι γραφεται :p) ψυξης και επειδη το λυπαμαι... οταν παλιωσει λιγο θα του ξετιναξω τα ματια :D

P.S. Hipro5 respect. Εισαι απτους παλιους... απο σενα εμαθα τα περισσοτερα που ξερω για overclocking. :)

αυτα απο μενα παιδες. Υγεια.

Να είσαι καλά και keep overclocking.........Χρειαζόμαστε ΝΕΟ αίμα..... :001:

hipro, έχεις δοκιμάσει X850XT PE και λες ότι πάνε 600-650 στον πυρήνα; Εμένα γιατί μου φαίνεται πολύ δύσκολο αυτό;

']Παιδες αυτην εδώ δεν ειναι η χ850χτ wannable ? με τα σίγουρα 16 ?

Εμένα ήρθε σε ελαφρώς διαφορετικο κουτάκι αλλά ναι' date='αυτές είναι.

Για του λόγου το αληθές, έτσι ήρθε:

[img']http://briefcase.pathfinder.gr/download/lordelesar/39881/490625/0/DSC00030.jpg

Στην εικονίτσα που παραθέτεις, αν δεν απατώμαι λέει πάνω στο κουτί κάτι για 16 pipes?Δεν πιστεύω η δικιά μου που δεν λέει να μην είναι r480 με 16p...Περιμένω το mobo και δεν μπόρεσα να την τσεκάρω yet...

Παιδες αυτην εδώ δεν ειναι η χ850χτ wannable ? με τα σίγουρα 16 ?

Αυτη εδω ειναι στο link που εχω παρακατω αλλα μαλλον εχει αλλαξει ελαφρως το κουτι και τωρα γραφει για τα 16 pipelines, μαλλον για διαφημιστικους λογους.

GTO2

Αυτη εδω ειναι στο link που εχω παρακατω αλλα μαλλον εχει αλλαξει ελαφρως το κουτι και τωρα γραφει για τα 16 pipelines, μαλλον για διαφημιστικους λογους.

GTO2

Μα δεν μπορούν να το διαφημίσουν!Αφού το μοντάρισμα ακυρώνει την εγγύηση..Δεν είναι επίσημη θέση της εταιρίας.

Μα δεν μπορούν να το διαφημίσουν!Αφού το μοντάρισμα ακυρώνει την εγγύηση..Δεν είναι επίσημη θέση της εταιρίας.

Μαλλον εχεις δικιο, βλακεια ειπα. Τοτε ομως πως εξηγειται αυτη η φωτογραφια της gto2 με 16 pipes?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.