Jump to content

Τα Φωτα σας!!

Εvo8-By-m-diox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που θα μου πούνε την Γνώμη τους....

Θέλω να πάρω την οθόνη της Lg την 1980Q...Την θέλω για ταινίες games και internet....!!!Τι λετε ειναι καλη????

Έτσι που το θέτεις ... Είναι καλύτερη από την LG 1915 και χειρότερη από την EIZO S1910. :)

Δηλαδή πιστεύετε ότι είναι μια καλή αγορά????Συμφέρει τα λεφτά της....!!!Am την πάρω από το e-shop(που δεν χρειάζεται να παραγγείλω από internet για θα πάω στο κατάστημα που έχει θεσσαλονίκη)την έχει 470euro....Το "μουλτιραμα" την έχει 568euro και το πλαίσιο(υπολογίζω)γιατί στο site τους δεν την έχουν....ότι θα κάνει καμια 510-520....αλλα από το πλαίσιο έχω έκπτωση γιατί ο μπαμπάς μου αγοράζει πολλά πράγματα από εκεί για την επιχείρηση.....άρα μάλλον πάνω κάτω τα ίδια λεφτά θα δώσω 470euro.....Αξίζει??????

Ευχαριστώ!

Oπότε, για να καταλάβω ... περιορίζεσαι σε κάποια από τις οθόνες που πουλάει το Πλαίσιο;

Αν ναι, από αυτές που έχει στο site και με max τα 500€, θα διάλεγα την SAMSUNG SM913N.

Πάντως με ένα μικρό ψάξιμο που έκανα, μου έκανε καλή εντύπωση η HP L1955. Τιμή γύρω στα 540€.

Τεχνολογία : TFT

Μέγεθος οθόνης: 19"

Συμβατότητα : PC

Μέγιστη ανάλυση: 1280 x 1024/ 75 Hz

Χρώματα: 16,7 εκατομμύρια

Μέγεθος Pixel : 0.294 mm x 0.294 mm

Φωτεινότητα : 250 cd/m2

Contrast : 1000:1

Χρόνος απόκρισης: 16 ms

Μέγιστη Οριζόντια & Κάθετη Σάρωση: (V x H) 75 Hz x 82 kHz

Γωνία θέασης : 176/176 (H/V)

Συνδέσεις : 1 x VGA - HD D-Sub (HD-15), 15-pin

1 x DVI-I - 29 PIN DVI

1 x USB-Upstream

4 x USB-Downstream

Επιπλέον: περιστρεφόμενη οθόνη, Κάλυψη οθόνης (Anti-gloss, antistatic)

Χρώμα: Silver, Corbonite

http://h18004.www1.hp.com/products/monitors/tft/l1955/specs.html

http://h18004.www1.hp.com/products/quickspecs/12080_na/12080_na.HTML

όχι δεν περιορίζομαι απλά η συγκεκριμένη οθόνη μου έχει αρέσει παρα πολύ kia θέλω να μάθω αν εκτος την εμφάνιση της αξίζει και τα λεφτά της....

Την εχει ο θειος μου την οθονη. Αν θες tn πανελ οκ ειναι καλη αλλα οχι δεν πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα της. 2 μηνες πριν τα αξιζε

Γιατι δε το σκεφτεσαι καλυτερα? Θεωρω πως 500ευρω ειναι πολλα για να πας σε tn. Εγω tn εχω απο eizo αλλα την αγορασα πριν ενα χρονο. Αν επερνα τωρα σαφως θα πηγαινα σε pva με overdrive.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.