ikaros19 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 Έχω φτιάξει ένα froum πάνω στο πακέτο της php!Κατέβασα όμως τη vBulletin 3.4 και θα ήθελα να βάλω αυτήν!Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να χάσω ότι Post έχουν γίνει μέχρι τώρα και γενικά όλη την δουλειά!Αν πάρω ένα backup της database (SQL) τα σβήσω όλα από τον server και ανεβάσω την vBulletin και την εγκαταστήσω! Θα μπορώ να κάνω restore την database που πήρα?Το forum θα επανέλθει όπως ήταν?Αν ξέρει κανείς ας με βοηθήσει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Γεια χαρά Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τον importer του VBulletin για να μεταφέρεις την βάση. Επίσης έχει βγει η 3.0.5 που διορθώνει μερικά security bugs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros19 Ιανουάριος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Και πως ακριβώς θα το κάνω αυτό?Κάνω ένα backup την database που έχω τώρα με την php, ανεβάζω την vBulletin την εγκαθηστώ και βάζω την database που έκανα backup?Θα μπουν στον ίδιο server οπότε θα πρέπει να σβηστεί πρώτα η php για να βάλω την vBulletin μετά σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Θα πας εδώ: http://www.vbulletin.com/docs/html/ και θα διαβάσεις το κομμάτι που λέει για import/export. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις το impex import system. Επίσης το forum του vbulletin έχει πολύ χρήσιμη πληροφορία για ότι κι αν χρειαστείς. Τέλος πριν κάνεις οτιδήποτε κράτα την βάση καθώς και τα αρχεία backup σε ασφαλές μέρεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros19 Ιανουάριος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Θα το δοκιμάσω τώρα σε άλλο server ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω εκπλήξεις!Ήδη ανεβάζω τώρα τη vBulletin και κατέβασα και το impEX!Thanks for the help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.