Stelaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2005 Σημερα παρελαβα αυτο : Για να δουμε πιο κοντα ... DFI λοιπον , με ΑΤΙ radeon Xpress 200 Crossfire chipset . H διαταξη της ειναι αρκετα διαφορετικη σε σχεση με τις γνωστες NF4 . 8 Sata συσκευες στο συνολο , καθως και 4 Pata . Eπιτελους μητρικη με Pci Express και 3 PCI . Θα μπορεσω να κρατησω ολες μου τις PCI καρτες . Δορυφορικη , Audigy2 και SCSI controller . Κατω αριστερα βλεπουμε και τον Silicon Image 3114 , το γνωστο 4ακαναλο sata raid controller . Oι μνημες μεταφερθηκαν στην αριστερη μερια του socket 939 . Τελος , 24pin ATX συνδεση τροφοδοσιας ... καθως και 8pin . Και ΝΑΙ , εδω πλεον θα χρειαστειτε ενα τροφοδοτικο που να εχει αυτες τις συνδεσεις . Εχουν αναφερθει πολλα προβληματα ασυμβατοτητας με τροφοδοτικα των 20pin , και adapters . Εν αναμονη του Dual core Opteron τωρα ...:066:
varelasj Οκτώβριος 26, 2005 #2 Οκτώβριος 26, 2005 Καλοριζικη ρε Στελλιο ! Πλησιαζει καιρος για παιχνιδια δηλαδη απο οτι φενεται !
Stelaras Οκτώβριος 26, 2005 Author #3 Οκτώβριος 26, 2005 Καλοριζικη ρε Στελλιο ! Πλησιαζει καιρος για παιχνιδια δηλαδη απο οτι φενεται ! Ευχαριστω Γιαννη ! Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει . VGA και μητρικη πηρα , ενω μνημες ειχα τις mushkin BH6 . Tωρα ψαχνω για τροφοδοτικο και τον επεξεργαστη που ανεφερα πιο πανω . Ετσι και ο opteron εχει cold bug , θα τα χαρισω ολα σε διαγωνισμο ! :048:
sakattack1442169065 Οκτώβριος 27, 2005 #4 Οκτώβριος 27, 2005 μεγεια :023: Εν αναμονη του Dual core Opteron τωρα ...:066:εχεις παραγγειλει? ποιο μοντελο?λες να πηγαινει καλυτερα απο τους ηδη υπαρχοντες Χ2 4400+ ?
schumifer Οκτώβριος 27, 2005 #6 Οκτώβριος 27, 2005 Δεν πας απευθείας σε όπτερον? Καλά λόγια ακούγονται
yanni Οκτώβριος 27, 2005 #7 Οκτώβριος 27, 2005 Δυσκολεύομαι να εντοπίσω το socket 775. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Καλορίζικη!!!!
Stelaras Οκτώβριος 27, 2005 Author #9 Οκτώβριος 27, 2005 Σακη , η δουλεια παει προς τον 175 . Απο καποια πραγματα που εχω διαβασει , φαινεται πως πανε λιγο καλυτερα απο τους Χ2 . Βεβαια πρεπει να βρεθει και το καταλληλο stepping ... Εδω τα χαλαμε λιγο , αλλα που θα παει. Schumi , τι εννοεις ??? Μονοπυρηνο ??? ... Δεν θα παρω , ευχαριστω . Αν ηταν ετσι , θα επαιρνα παλι Intel . Ολη η δουλεια γινεται για τα διπυρηνα . Multitasking rulez ! :109: Γιαννη , περιεργο . Λες να εκανα λαθος και να μπερδεψα τις μητρικες ??? ... Μηπως με κοροιδεψαν ??? :116: Ευχαριστω και ελπιζω πολυ συντομα σε μετρησεις ... Αν εχει κανεις ενα οτιδηποτε 939 για δανεισμα .... καλοδεχουμενος ειναι ! :040: . Για λιγες μερες μεχρι να βρω το Opteroνι μου .
SLN Οκτώβριος 27, 2005 #10 Οκτώβριος 27, 2005 Χαχαχα DFI πηρες ρε κοροιδο?????Οι NF4 ειχαν το γνωστο "compatibility issue-IRQ conflict" με τον θερμοσιφωνα...Κλεισε την καφετιερα!!edit: Sorry αλλα απο οτι ακουγεται, μαλλον, το ρισκο του cold bug φαινεται οτι θα (ΣΑΣ) κραταει συντροφια για καιρο ακομα...Εμεις που παιζουμε στα (+) βεβαια...απλα θα καθομαστε κατω απο το παραθυρο σας και θα περιμενουμε ποτε θα το πεταξετε...
emnezia Οκτώβριος 27, 2005 #11 Οκτώβριος 27, 2005 Καλορίζικη κι από εμένα Sterara. Την λυπάμαι την κακομοίρα τι έχει να τραβήξει.Τροφοδοσία τι σκέφτεσαι;
Stelaras Οκτώβριος 27, 2005 Author #12 Οκτώβριος 27, 2005 Χαχαχα DFI πηρες ρε κοροιδο?????Οι NF4 ειχαν το γνωστο "compatibility issue-IRQ conflict" με τον θερμοσιφωνα...Κλεισε την καφετιερα!!Γι'αυτο και διαλεξα crossfire που εχει ηλιακο !:039:
Stelaras Οκτώβριος 27, 2005 Author #13 Οκτώβριος 27, 2005 Καλορίζικη κι από εμένα Sterara. Την λυπάμαι την κακομοίρα τι έχει να τραβήξει.Τροφοδοσία τι σκέφτεσαι;Ευχαριστω ! :083: Kανω μια σκεψη για το silverstone 650 ή για το tagan 580 ...Λογικα για το 650αρι θα παω .
SLN Νοέμβριος 4, 2005 #14 Νοέμβριος 4, 2005 Ελα να "φορτωνουμε" σιγα σιγα....Sapphire ATI Radeon X850 XT Crossfire Edition 256MB GDDR3 - Crossfire Master Edition Card - Compatible with any slave X800/X850 PCI-Express graphics cardPrice: £204.95 (£240.82 Including VAT at 17.5%) http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Online_Catalogue_This_Week_Only_25.html#aMY_2d079_2dCS
SLN Νοέμβριος 4, 2005 #16 Νοέμβριος 4, 2005 Με γεια και καλές δοκιμές Σε μενα το λες?? Εγω για να την αγορασει ο αλλος λεω... Εγω NF4 εχω..
Stelaras Νοέμβριος 4, 2005 Author #17 Νοέμβριος 4, 2005 Καποιος με εψηνε σημερα μια master ... ονοματα δε λεμε ! Προς το παρων εγω δεν το σκεφτομαι , αλλα πολυ ευχαριστως αν καποιος παρει μια master , εγω δεχομαι να κανω λιγες υπερωριες για κανα καλο benchmark Περα απο αυτο , θελω να ψαξω το θεμα με τα bios των master card . Μηπως υπαρχει καμμια πατεντα να φορεθουν σε κανονικη καρτα .:025: Τωρα ξεμεινα και απο τροφοδοτικο .... οποτε εχω παραγγειλει το silverstone και περιμενω ...
TASOS Νοέμβριος 4, 2005 #18 Νοέμβριος 4, 2005 Σχετικά...off topic το πόστ μου. Αλλά μιάς και πρόσεξα τις φωτό του Stelara.... Είδα καθαρά στην κάτω πλευρά της το Silicon Image για τα 4 επιπλέον Sata. ...και αναρωτιέμαι... Αυτοί οι τύποι στο overclockers.uk....ακόμα δέν έχουν πάρει χαμπάρι ότι άλλαξε το chip...σε σχέση με το paper launch της DFI ?? :015: Αυτοί ακόμα διαφημίζουν 4 Sata II με Promise Controller....(συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες). http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Socket_939.html Επίσης σε κάτι preview & review ...είδα ότι λόγω SB450..."παίζουν" πολύ απογοητευτικές ταχύτητες δίσκων και usb συσκευών.
billpeppas1442169085 Νοέμβριος 4, 2005 #19 Νοέμβριος 4, 2005 Σχετικά...off topic το πόστ μου.Αλλά μιάς και πρόσεξα τις φωτό του Stelara.... Είδα καθαρά στην κάτω πλευρά της το Silicon Image για τα 4 επιπλέον Sata. ...και αναρωτιέμαι... Αυτοί οι τύποι στο overclockers.uk....ακόμα δέν έχουν πάρει χαμπάρι ότι άλλαξε το chip...σε σχέση με το paper launch της DFI ?? :015: Αυτοί ακόμα διαφημίζουν 4 Sata II με Promise Controller....(συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες). http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Socket_939.html Επίσης σε κάτι preview & review ...είδα ότι λόγω SB450..."παίζουν" πολύ απογοητευτικές ταχύτητες δίσκων και usb συσκευών. Καλησπέρα Όντως η ταχύτητα του USB είναι λίγο χαμηλή...περίπου η μισή από αυτή του nF4 USB... Των δίσκων, σε PATA είναι καλύτερη από του nF4. Στα SATA : είναι καλύτερα των nF4 SATA I, αλλά χειρότερα από SATA II ( nF4 / S.I. )... p.s. το Monarch ( Monarch Computers ) ξεπούλησε καμιά 15αριά X1800XT προχθές...
Stelaras Νοέμβριος 4, 2005 Author #20 Νοέμβριος 4, 2005 Τασο οντως στο overclockers.co.uk εχουν μεινει με τις καποτε δημοσιευμενες προδιαγραφες που τελικα αλλαξαν...Οσο για τις επιδοσεις των δισκων και του usb , επειδη το εψαξα αρκετα και σε διαφορα review αλλα και στο xtremesystems ... Το usb ειναι οντως αργο . Ισως και στη μιση ταχυτητα απο το usb2 μιας nforce4 . Και παλι καλα ειναι (120ΜΒ/sec) . Ποτε μα ποτε δε χρειαστηκα το usb , περα απο το ποντικι και τον εκτυπωτη .Οσο για τις επιδοσεις των δισκων δες εδω : http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2562&p=5Ειναι πολυ γρηγορη στα PATA , και σχεδον τα ιδια με μια NF4 στο SATA . Τα ιδια αποτελεσματα ειχε μετρησει και ο Tony στο XS.Αρα ... απο δισκους παμε καλα .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.