Iannis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2005 Πηρα τους 74ριδες ραφτορες ετσι για να αναβθισω το raid απο τους 36 Ο ενας δεν δουλευε τον αλλαξα.Παω να στησω το Raid και δεν δουλευει κανενας.Τους βαζω ενα καθε φορα μονο του στον Promise και τον βλεπει 0GB εαν μπουταρειΤους βάζω σε αλλο PC το οποίο δεν ξεκιναει καθόλου.Τι παιζει Ολοι ελατωματικοι ειναι Στην αρχη το smart τους ειδε κανονικά Πηγα να κανω Ghost και σταματησε στο 15% μετα πεταξε error Τετοια νιλα με HD πρωτη φορα παθαινω στη ζωή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Οκτώβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Γιατρε αυτο μου το post δε γινεται για να βοηθησω σε κατι, καθως αυτο που εχω μαθει τοσο καιρο (ειδικα μεσα απο τη δουλεια μου) με τους δισκους ειναι οτι δεν μπορεις να τους εμπιστευεσαι ΠΟΤΕ και κρινοντας απο την περιγραφη σου, πιθανολογω οτι οντως ο δισκος ειναι υπεθυνος για την κατασταση αυτη.Θα ηθελα απλα μολις βγαλεις ακρη, αν πχ αλλαξεις δισκους και ειναι πλεον ok η κατασταση να μας ενημερωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 :107: Aν είναι δυνατόν. Ήσουν λίγο άτυχος. Μην απαγοητεύεσαι όμως. Αφού είναι καινούριοι, μην ανησυχείς. Μετά από μερικές αλλαγές, θα πάρεις τους καλούς και το ευχαριστηθείς. Εγώ έχω έναν τέτοιο μόνο του και το pc "πετάει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Οκτώβριος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Αλλαξα και τον δευτερο τωρα Το απογευμα θα δουμεΠως κανω partition το Raid C: ??Το fdisk του Dos βλέπει το RAID??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Mε το Partition Magic πιστεύω θα κάνεις δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Οκτώβριος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Mε το Partition Magic πιστεύω θα κάνεις δουλειά.Πως θα γινει αυτό? Δεν θα υπάρχουν Win για να τρέξω partition magic εκτός εαν υπάρχει dos bootable εκδοση την οποία δεν έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Κατά την εγκατάσταση των windows, μπορείς να κάνεις partition. Αυτό το ξέρεις πιστεύω. Πες τι ακριβως θέλεις να κάνεις για να σου πουμε την διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Οκτώβριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Το fdisk του Dos βλέπει το RAID???Δεν θελει μεγαλη φιλοσοφια.δοκιμασε το να δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Οκτώβριος 27, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Κατά την εγκατάσταση των windows, μπορείς να κάνεις partition. Αυτό το ξέρεις πιστεύω. Πες τι ακριβως θέλεις να κάνεις για να σου πουμε την διαδικασία.Απλά επειδη ο raid volum ειναι 140 GB θελω να τον κανω μια 40 για λειτουργικο και αλλη μια 100 για διάφορα.Ναι στα XP στο setup ξανεις partition Μετά παταω F3 exit μια και δεν με ενδιαφέριε να συνεχίσω το install των XP.Στη πρωτη partition των 40gb θα βαλω το ghost file ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο 2ος ΡΑΦΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΣΗΜΕΡΑΣτο Πλαισιο τα δέματα τα κουτρουβαλάνε μάλλον στο ξεφόρτωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Οκτώβριος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Για να φορμάρεις το δίσκο σου, αλλά και για πολλά πολλά άλλα, το καλύτερο boot cd που έχω βρεί είναι το Hiren's BootCD. Δες τι περιέχει εδώ και κατέβασέ το από εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 μια χαρά θα δουλέψει και το με το cd των windows, αρκεί να βάλεις τη δισκέτα με του οδηγούς του raid controller και να πατήσεις F6 όταν σου ζητηθεί στην αρχή.παρατήρηση : 40GB είναι πάρα πολλά για λειτουργικό και προγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 παρατήρηση : 40GB είναι πάρα πολλά για λειτουργικό και προγράμματα.Ναι αλλα ο 74 gb ειναι πολυ πιο γρηγορος απο τον αντιστοιχο 40αρι οποτε αξιζει να παρεις 2 74ριδες για να δεις τη διαφορα αλλωστε στο raid 0 οι 2 raptor δειχνουν τα δοντια τους!!!!!!Και ειναι μεγαλα και κοφτερα!!!!Εγω εναν εχω και πεταει ποσο μαλλον 2 σε raid 0.Γιαννη ξεχνα το bottleneck αυτος ο ορος δεν υπαρχει για σενα πλεον :056: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 χμ... δεν ΄΄εγινα κατανοήτός ή δε διαβασες σωστά τα ποστ πριν από το δικό μου... θελω να τον κανω μια 40 για λειτουργικο και αλλη μια 100 για διάφορα παρατήρηση : 40GB είναι πάρα πολλά για λειτουργικό και προγράμματα.αν κοιτάξεις την υπογραφή μου έχω 2 raptor και μάλιστα σε raid0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Οκτώβριος 27, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Μολις γυρισα απο ΠλαισιοΑλλαγή 3ου δισκουΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟhttp://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121565panoc.Πιστεψε με 40 Giga δεν ειναι καθολου πολλα για λειτουργικό και εφαρμογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 File panoc μαλλον εχεις ενα δικιο ζητω συγνωμη πραγματι τα διαβασα λιγο επιφανικα και δεν το κατανοησα σωστα!!Παντως ο 74 γιγα ο raptor φυσαει το λεω απο προσωπικη εμπειρια !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Νοέμβριος 2, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Τζιφος και με τον 3ο δισκο.Ειναι δυνατον μετα που φτιάχνει το Raid aray στο reboot να χανει τον ενα δισκο ? Οταν δε δεν τον χάνει τα Win βλεπουν 140GB δισκο αλλα δεν μπορουν να εγκατασταθούν.Μηπως φταιει η μητρική ??? ASUS P4C800-E DELUXE? Οταν βάλω τους 2 36αριδες κανενα προβλήμα το μηχανακι μπουταρει κανονοκάΑυριο θα δοκιμασω νεα μητρικη ASUS P4P800-E DELUXE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Νοέμβριος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Τι τροφοδοτικο εχεις ???Aναβαθμισε bios , Intel Chipset Software Installation Utility , Intel Matrix Storage driver ή τελοσπαντων οτι απο αυτα δεν εχεις τελευταια εκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Νοέμβριος 2, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Τι τροφοδοτικο εχεις ???Aναβαθμισε bios , Intel Chipset Software Installation Utility , Intel Matrix Storage driver ή τελοσπαντων οτι απο αυτα δεν εχεις τελευταια εκδοση.1- enermax 600W noisetaker2- το matrix storage driver βγαζει λιστα και διαλεγω ICR5 αλλα δεν συνεχίζουν το setup τα Win.Τρεχει μονο ενα παλιο απο φλοπακι που ειχε η μητρική MSITo BIOS ειναι το τελευταίο 1023 asusTo προβλημα ειναι οταν μπουταρει το PC κανει 100 ωρες να δει τον intel raid και μου βγαζει οτι ο ενας δισκος δεν ειναι στο aray. Ρωτα να τον βάλει παταω Yes και μετα διχνει το aray normal.Κανω reboot και ξανα ψαχνει 100 ωρες η προσπερναει τον INtel και παει κατευθίαν στον promise οπου υπάρχει ενας δισκος SATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Νοέμβριος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Τα καλωδια σηματοδοσιας και τροφοδοσιας ειναι ΟΚ ???Κανε ενα πειραμα να αλλαξεις τη σειρα των δισκων . Βαλε δηλαδη το sata1 στο sata2 και τον 2 στο 1 . Να δουμε ποιο δισκο θα χασει μετα απο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.