Jump to content

Αυτο το Mp3 player θα το φάω απο τα νεύρα μου!!!

tary2005

Recommended Posts

Έχω απίστεθτα νεύρα με ένα mp3 player. TREKSTOR MUSICSTICK 120 512Mb. To συνδέω στη usb και μου λέει usb device not recognised.... δεν μπορώ με τπτ να καταλάβω τι συμβαίνει... κατεβάζω drivers απο το official site www.trekstor.de κάνω κανονικά setup και πάλι τπτ. τι στο καλό συμβαίνει. κατέβασα και usb drivers 2.0 για την μητρική μου GA-7VA αλλά και πάλι τα ίδια.... τι να φταίει άραγε? ειναι και μικρό και θα το φάω αν με νευριάσει ακόμα λίγο... Το τραγικό ειναι ότι η συσκευή δουλεύει κανονικά αν την ανοιξω χωρίς να την έχω συνδεμένη στο pc....... εκεί είναι που τρελαίνομαι... και λέω πάω να την δοκιμάσω σε άλλο pc. Αλλα και πάλι τα ίδια....... ααααααα!!!!!! σε 3 pc το δοκίμασα......... τι να κάνω????? να το στείλω απο το μπαλκόνι να τελιώνουμε? Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει plsssssssssssssssss!!!!! :096: :096: :096:

η υποδοχή usb του mp3 player? ή της μητρικής?

Του Mp3 player. Είχα USB Mp3 player το οποίο συνδεόταν με μικρό καλωδιάκι στο PC. Μόλις χάλασε η USB υποδοχή του απλά τα Windows σταμάτησαν να το αναγνωρίζουν (κίτρινο θαυμαστικό στο device manager).

One of the usb devices attached to this computer has malfunctioned and windows does not recognise it. Ακριβώς αυτό μου βγάζει. Και πόσο πάει το μασούρι για την αλλαγή.. αν αλλάζεται βέβαια? αν μπορεις john_dr δες και αυτό http://forums.windrivers.com/showthread.php?t=68275

Αν το μόνο που δεν λειτουργεί σωστά είναι το stick τότε προφανώς δεν είναι ούτε πρόβλημα της μητρικής ούτε οδηγών. Άλλωστε το λες μόνος σου ότι το δοκίμασες σε 3 PC.

ναι ρε c έχω καταλάβει οτι κάτι δεν πάει καλά με το stick αλλα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι? τα links Που έδωσα τα τσέκαρες? Αυτο που λές οτι θέλει άλλαγμα η υποδοχή απο το mp3? Πως γίνεται και που? για να το δοκιμάζω σε 3 pc Και να μήν δουλεύει σε κανένα άρα αυτο έχει πρόβλημα.... το μόνο που μου κινεί την περιέργεια είναι οτι και τα 3 μηχανήματα είχαν στημένο sp2 λες να παίζει ρόλο και αυτό?

Τι γιατί? Χαλασμένο φαίνεται. Το πως χάλασε δεν μπορώ να το ξέρω-μαντέψω. Αλλά αν είναι χαλασμένο δεν χρειάζεται να καταλάβεις κάτι. Απλά το πας για αλλαγή. Το SP2 δεν νομίζω να φταίει. Γιατί να φταίει? Βάλε το και σε άλλα Windows ή σε Linux να δεις αν σου κάνει τα ίδια, που κατά την γνώμη μου θα σου κάνει τα ίδια. Δεν νομίζω να φταίει ο Μπιλάκος ΚΑΙ εδώ!

Το link το είδα αλλά αυτός είχε γενικά πρόβλημα με τις USB.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.