Jump to content

Κια τωρα τι γινεται;Υπαρχει προβλημα;

Herc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αποφασισα να αλαξω το μικρο(πλην τιμιο)LiteOn 250w(+3,3V=17A,+5=20A,+12V=13A)το οπιο τα βρισκει σκουρα με τον υπερχρονισμενο pentium 4 2.66 στα 3.06 και μου βγαζει σε full load 3,23V,5,02 και στην δωδεκαρα το τραγικο 11,70 :009: .Βρηκα το αντικαταστατη και ειναι το κορυφιαο για τα χρηματα του και οχι μονο TAGAN TG480-U1,το οποιο ειναι τερας,αλλα οι τασεις(ειδικα η 12καρα) νομιζω ειναι υψηλες +3,3V=3,34 +5V=5,12 +12V=12,84 :120: .0.Θα υπαρξει προβλημα;Διαβαστε το Review και πειτε.http://www.doomedpc.com/?q=node/19

Η Tagan είναι μια εταιρία η οποία ασχολειτε καιρο στον χώρο τον υπολογιστων και πιστευω πως ξερει τη δουλεια της. Για να δινει αυτες τις τασεις παει να πει πως ειναι ενα δυνατο psu και δεν θα σε αφισει εκτεθημενο σε μελλοντικη αναβαθμιση η σε o/c καταστασεις. Δεν εχεις να φοβηθεις κατι γιατι ΔΕΝ θα υπαρξει προβλημα!

Κοιτα τα tagan ειναι καλα τροφοδοτικα αλλα εγω θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στα enermax γιατι κατα καιρους τα tagan παρουσιαζουν κατι μικρο προβληματα!!

Το δικο μου αν δουλεψει πανω απο 48 ωρες συνεχομενα στο restart κολαει.

Πρεπει να το ξεφορτισω και μετα να το αναψω.

Οποτε σε παραπεμπο σε καποιο αλλο!!!!!!!!!!!!!!!

Συμβουλη μακρια απο qteq!!!!

Κοιτα τα tagan ειναι καλα τροφοδοτικα αλλα εγω θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στα enermax γιατι κατα καιρους τα tagan παρουσιαζουν κατι μικρο προβληματα!!

Το δικο μου αν δουλεψει πανω απο 48 ωρες συνεχομενα στο restart κολαει.

Ποιο μοντέλο έχεις;

Mια χαρά είναι οι τάσεις.

Αν και δεν προτείνω Tagan γιατί προτιμώ τα HEC, Chieftec/Sirtec και Enermax.

Βασικά απο BIOS ή κάπιο προγραμματάκι αν το κοιτάς ίσως να κάνει λάθος, εμένα το speedfan μου λεέι άλλα, το EasyTune μου λέει επίσης άλλα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... :Ρ το ίδιο γίνετε και με τις θερμοκρασίες, άλλα λέει η θεία μου, αλλα ακούν' τ'αφτία μου.

Πάντως αν έχεις Rev3.0 Tagan έχω ακούσει πως είναι καλά, στα Rev1.0 & Rev2.0 είχαν κάτι προβλήματα με εκρίξεις :Ρ πάντως πάρε Antec/Enermax/fortron/levicom/hec να είσαι πιο σίγουρος.

NOTE: Αν χρησιμοποιείς CoreCenter πέτα το! εμένα μου έφτασε τον Celeron 70C και το Speedfan έλεγε 35-36C και μόλις κατέβασα το πιο πρόσφατο ήρθε στα συγγαλά του, 35-36 όσα έλεγε και το BIOS. However.... :)

Oι τασεις ειναι πολυμετρημενες η απο προγραμματα της mobo Κτλ ?

3 διαφορετικα προγραματα μου δειχνουν το ιδια ακριβως.ΜΟTHERBOARD MONITOR 5.3.7.0, SPEEDFAN 4.26,S&M.11.82 idle, 11.70 load.Επειδη εχω παραγγειλει το tagan θα τα χρησιμοποιησω ως μετρο συγκρισης.Παντως απορω με τον pentium πως αντεχει 2 χρονια υπερχρονισμενος(απο 2.66 σε 3.0)με αυτη την ταση και 61c.

Καλα ασε τι λενε τα προγραμματα.....παρε πολυμετρακι κ αρχισε...

Λοιπον.Εβαλα τελικα το tanganακι και εχουμε.1)Απο θορυβο σαν να μην υπαρχει.2)Απο τασεις:Σε idle παιζει αναμεσα σε 12.14 &12.20(πριν 11.82 σταθερο)και σε full load(με CPU STABILITY TEST 6.0,αλλα και αλλα)12.01 ως 12.07(πριν 11.70 σταθερο).Ειναι πολυ :068: .Τωρα κατι αλλο.Εχουν περισεψει πολλα καλωδια, αχρηστα για το συγκεκριμενο μηχανημα και γινεται χαμος στο μικρο, γλυκουλι, πανεμορφο και ποιοτικο κουτακι μου.Θελω μονο 1 σκληρο, 1 dvd-rw,δεν θελω sata καλωδια κ.α.Αν κοψω και μονωσω τα καλωδια που δεν θελω θα υπαρξει προβλημα.

Μην κοψεις τιποτα! Μπορει καποια στηγμη να θελεισεις να βαλεις κατι επιπλεων, πως θα το κανεις??? Προσπαθησε με καποιο τροπο (straps, λαστιχακια κλπ) να τα σημαζεψεις και να τα στρημωξεις σε καμια γωνια.

Τα εχω στριμωξει σε μια αδεια θηκη 5.25,αλλα ανχρειαστει να βαλω κατι εκει,****τω.Αν τα κoψω, δεν μπορω να τα ενωσω ξανα;

Το τροφοδοτικο μου εχει μια γειωση.Που να τη συνδεσω;

Βιδωσέ την σε μία από τις κενές θέσεις 5.25'.

Τα εχω στριμωξει σε μια αδεια θηκη 5.25,αλλα ανχρειαστει να βαλω κατι εκει,****τω.Αν τα κoψω, δεν μπορω να τα ενωσω ξανα;

Αν τα κόψεις χάνεις αυτόματα την εγγύηση.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι σωστή λύση.

Προσπάθησε να τα συμμαζέψεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.