Jump to content

Memory voltage limit

superduke

Recommended Posts

Έχω την abit an8 sli fatality.Όταν δοκιμάζω να δώσω πάνω από 3,1v δεν με αφήνει και λέει ότι υπάρχει όριο,πως το βγάζω?

H Fatal1ty AN8 SLI δίνει μέχρι 3,55V @ μέχρι το BIOS 1.5

μετά το 1.5 το περιόρισαν στα 3,45V

Τώρα τι όριο λες εσύ, και τι σου γράφει δεν έχω ιδέα.

Αυτό που είναι στα Windows.Αλλά αν πάω να βάλω πάνω από 3,1v χτυπάει σαν συναγερμός.Μ.ηπως φταίει επειδή έχω value twinmos μνήμη?

Value TwinMOS είπες έχεις...

Αυτό δεν έχει σχέση με το alarm.

Το alarm πιθανότατα χτυπάει επειδή έχεις κάτω από τα 3,1V το threshold στα settings του μGuru @ Windows, ή επειδή έχεις βάλει το alarm στο Guru @ BIOS στο Monitoring της Vddr.

Πάντως αν οι TwinMOS σου δεν έχουν τσιπάκια UTT μην δώσεις πάνω από 2,9V.

Αυτό πως το αλλάζουμε για μην χτυπάει?

Δεν θυμάμαι τι έχει σαν ρυθμίσεις το Abit μGuru software, ούτε εντελώς το BIOS απ' έξω.

Δυστυχώς δεν έχω στημένο το board σε μηχάνημα...οπότε φοβάμαι πως είτε θα πρέπει να βρείς κάποιον άλλο που να έχει αυτό το board...ή να περιμένεις να βρω τον χρόνο να το στήσω έστω πρόχειρα...

Ασε που απο οτι εχω διαβασει τα utt ψοφανε με το πολυ ρευμα οποτε προσεχε!!!!

Μπα δεν το ετυχα αυτο,στις δικες μου αρεσει το ρευμα ειτε κρυες ειτε ζεστες ειναι.

Μια ερωτηση να κανω. UTT-BH5 σε TwinMOS ειναι 1Α4Τ και τελειωνε σε 50D στο τσιπακι.εμενα λεει 50Β τι ειναι πιο παλιες/αρχικες UTT?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.