Jump to content

Nvidia6800LE vs Ati9600XT

Hemispasm1442169066

Recommended Posts

πηρα κι εγω μια για τον αδελφο μου, και απο τα πρωτα αποτελεσματα φαινεται να ξεκλειδωνει τα 12, ενω στα 16 εχει σπασιματα (στο 3dmark03)

εγω βαρεθηκα να μπω στη διαδικασια αλλαγης της 9800προ, αλλα για 9600 δε το συζηταμε :003:

ποσο μαλλον για τα λεφτα της :040:

μονο που παραειναι γομαρι ρε παιδι μου, αντε να τη στριμωχνεις κατω απο τις μνημες και κολλητα με τους σκληρους...

δηάδή ισχύει 6800λε για 90 ευρα :D ! πότε την πήρες???? ισχύει ακόμα η προσφορα?

Πραγματικα η τιμη της ειναι λιγο παλαβη για σειρα 6800. Μπορει αυτος που θα την παρει να δειξει τις μετρισεις του πριν ανοιξουν τα pipelines (αν φυσικα γινετε) και μετα? Με 90 ευρω εχεις μια καρτα που παιζει ολα τα παιχνιδια αξιοπρεπος.

Παίδες δεν το συζητάμε, είναι τρελή ευκαιρία!

Την αγόρασα κι εγώ για τον αδερφό μου, πραγματικά έπαθα πλάκα με την τιμή.

Hemispasm, πάρτη online, εγώ έτσι την πήρα πάντως;)

Για ξεκλειδώματα και benches δείτε κι εδώ:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20178

Πραγματικα η τιμη της ειναι λιγο παλαβη για σειρα 6800. Μπορει αυτος που θα την παρει να δειξει τις μετρισεις του πριν ανοιξουν τα pipelines (αν φυσικα γινετε) και μετα? Με 90 ευρω εχεις μια καρτα που παιζει ολα τα παιχνιδια αξιοπρεπος.

Χοντρικα, σε Barton@2100MHz δινει στο 3dmark03: 8p=6000, 12p=8000, 16p=8800

Παίδες δεν το συζητάμε, είναι τρελή ευκαιρία!

Την αγόρασα κι εγώ για τον αδερφό μου, πραγματικά έπαθα πλάκα με την τιμή.

Hemispasm, πάρτη online, εγώ έτσι την πήρα πάντως;)

Για ξεκλειδώματα και benches δείτε κι εδώ:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20178

Just did :)

Αν ειμαι τυχερος και μου ερθει, καποιος να βοηθησει με το ανοιγμα των Pipelines ;)

Just did :)

Αν ειμαι τυχερος και μου ερθει, καποιος να βοηθησει με το ανοιγμα των Pipelines ;)

ελπιζω να σου ερθει.

ειμαι περιεργος να δω τι γινεται με τις on-line παραγγελιες, γιατι στο μαγαζι που περασα σημερα δεν υπαρχει τιποτα, ενω το Σαββατο ειχε μπολικες.

εν ριπη οφθαλμου εφυγαν :003:

ελπιζω να σου ερθει.

ειμαι περιεργος να δω τι γινεται με τις on-line παραγγελιες, γιατι στο μαγαζι που περασα σημερα δεν υπαρχει τιποτα, ενω το Σαββατο ειχε μπολικες.

εν ριπη οφθαλμου εφυγαν :003:

Eγώ το φοβήθηκα το online. Λεω .. θα μου πουν ότι φύγαν όλες μέσω των καταστημάτων και θα κλαίμε. Οπότε πήγα αμέσως για αγορά στο κατάστημα. :003:

Την είχα παραγγείλει κι εγώ την Κυριακή το μεσημέρι απο το online κατάστημα.Δευτέρα με πήραν τηλέφωνο και είπαν οτι δεν βρίσκεται στο κατάστημα αυτή τη στιγμή αλλα στις αποθήκες και οτι θα την φέρουν την τετάρτη,όπως και έγινε.

πηρα κι εγω μια για τον αδελφο μου, και απο τα πρωτα αποτελεσματα φαινεται να ξεκλειδωνει τα 12, ενω στα 16 εχει σπασιματα (στο 3dmark03)

AKYΡΟ αυτο!

τελικα μαλλον εφταιγε ο 6ος vertex shader κι οχι τα extra pipelines.

Mε 16p 5v δεν φαινονται artifacts στο 3dmark03 και δινει 8800

καλο αυτο, να δουμε και σε παιχνιδια. :003:

Eγώ το φοβήθηκα το online. Λεω .. θα μου πουν ότι φύγαν όλες μέσω των καταστημάτων και θα κλαίμε. Οπότε πήγα αμέσως για αγορά στο κατάστημα. :003:

μπα, γενικά πιο καλά είναι online, διότι δεσμεύεται πιο γρήγορα.

καλορίζικη σε όσους την τσίμπησαν;)

Την πηρα τελικα απο το καταστημα της Καλλιθεας - ηταν η τελευταια available απο οτι μου ειπαν τηλεφωνικως. Βασικα την πηρε ο gpulio για μενα, οταν την εχω στα χερια μου θα σας πω πως συμπεριφερεται με τα pipes etc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.