Jump to content

G.Skill 256MB DDR LA PC4800

BoNito1442169110

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα!Ενδιαφερομαι για αγορα πολυ καλων μνημων!Θελω να μου πειτε την γνωμη σας για την συγκεκριμενη ή αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο!

http://www.overclockers.co.uk/acatalog/G_Skill.html

η τριτη απο πανω!!Ευχαριστω

Γιαυτο η8ελα να ρωτησω κατι!Σκευτομαι να βαλω στο ενα pc με windows αυτες και να παιζω παιχνιδια μονο!Και να εχω και ενα λιγο ποιο μικρο με λινουξ το οποιο θα εχει προγραμματα!τι λετε να επαιρνα μια 512mb pc4800 και να μαζευα και αλλα χρηματα να επαιρνα μια δευτερη??

πιστευετε οτι ειναι υπερβολικο να παρω 4800??διαφορες θα δω??

Γιαυτο η8ελα να ρωτησω κατι!Σκευτομαι να βαλω στο ενα pc με windows αυτες και να παιζω παιχνιδια μονο!Και να εχω και ενα λιγο ποιο μικρο με λινουξ το οποιο θα εχει προγραμματα!τι λετε να επαιρνα μια 512mb pc4800 και να μαζευα και αλλα χρηματα να επαιρνα μια δευτερη??

Bασικα απο οτι ξερω πανε σε ζευγαρια μονο 2x256 2x512.......

βασικα στην a8n-sli 8α παιζουν?Θα μπορω να τις χρησιμοποιησω και στο μελλον?

Απο οτι ηξερα η Α8Ν εχει κατι προβληματα με 1:1 πανω απο τα 250 καθως χρειαζοτανε 2Τ αν τα εχουν φτιαξει με τα τελευταια BIOS δεν ξερω........

Κοιτα η μνημη δουλευει στη συχνοτητα που ειναι ρυθμησμενη η μ/β.Δηλ αν το fsb ειναι 200 η ram δουλευει στα 400mhz αν βαλεις το fsb 300mhz τοτε η μνημη θα παιξει στα 600mhz!!!

Το θεμα ειναι να μην παρεις μνημη στα 600 και να την τρεχεις στα 400 γιατι ειναι πεταμενα λεφτα!!!!!Aπο την αλλη οι εφαρμογες με τη σειρα τους προτιμουν ειτε μεγαλο

fsb ειτε πολυ σφικτα timmings.Δηλ αν εχεις μεγαλα αρχεια αξιζει να εχεις μεγαλο fsb an

ομως εχεις πολλα μικρα αρχεια αξιζει να εχεις σφικτα timmings!!!!!

Oποτε καλυτερα να παρεις μνημες που να τρεχουν στα 500mhz με 2-2-2-5!!!!

Για παραδειγμα τις mushkin απο εδω:http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/

Απο προσωπικη εμπειρια θα συμφωνησω με τον φιλτατο σολωνα!!!

Αν και θα σου προτεινα να παρεις τις μνημες της υπογραφης μου!

Παρε 2 σετ του 1 γιγα!!!

Οι μνημες πετανε!!!! ετσι απλα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.