Jump to content

AGP ή PCI Express

MF_III1442169079

Recommended Posts

Παιδια ποια αξιζει περισσοτερο γιατι κατι εχω διαβασει οτι οι PCI Express δεν αποδιδουν οσο θα επρεπε να αποδιδουν. Επισης επειδη εχω ηδη καρτα γραφικων AGP υπαρχει μητρικη να εχει πανω και AGP και PCI Express X16?

για AMD φυσικα! ναι και γω παραξενευτηκα. Dual Channel μνημες υποστηριζει ε? γιατι δεν το λεει γιαυτο αλλα το βλεπω στην εικονα... Σαν μητρικη ειναι καλη η συγκεκριμενη? και γενικα αυτη η μαρκα γιατι δεν την ξερω ουτε την εχω ακουσει...

H φτιαχνεις συστημα καλο η δεν φτιαχνεις ναι λεω να τα χωσω γερα αν ειδες και τι επεξεργαστη θελω. Ηδη εχω ρε συ 3 SATA δισκους και με τον τωρινο υπολογιστη μονο 2 εχω γιατι δεν εχει αλλο slot η mobo :( και εχω kai Laptop με LAN 1GBIT οποτε μην παρω παλι 100 τζαμπα...

Αν σε ενδιαφερουν τα benchmarks και τα fps για να βλεπεις να ανεβαινουν τοτε το pci express ειναι αυτο που χρειαζεσαι.Κατα τα αλλα σε μερικα χρονια απο τωρα που μιλαμε μπορει να βγει καποιο παιχνιδι που δεν θα τρεχει σε agp.Επισης απο οσο γνωριζω ουτε agp 8x δεν υποστηριζουν,ακομη και τα τελευταια παιχνιδια που κυκλοφορουν.Και για να κλεισω σε πραγματικη ταχυτητα ειναι 3% πιο γρηγορο το pci express απο το agp γι'αυτο βγηκε και το sli.Τελικο συμπερασμα για μενα αν εχεις καλη καρτα γραφικων σε agp παρε mobo με agp.

Καλα ολα αυτα που λες αλλα αν η μητρικη εχει πανω και τα 2 slots τοτε πιθανον κανενα απο τα δυο να μην αποδιδει οπως πρεπει οποτε παρε μια μ/β με pci-x και μια πολυ ακριβη καρτα γραφικών χ300se απο το eshop.Μετα βαζεις μια πιο δυνατη και εισαι τελειος!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.