Jump to content

SLI Αξιζει?

TheoV1442169126

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο πολυ καιρο κατεληξα στο συστημα μου.

Ειναι AMD TAHLON XP 4400+X2

DFI LP NF4 SLI-DR

2x1GB GSKILL 4000

PSU 680W THERMALTAKE

2 EVGAS 7800GTX

Αξιζει 2 7800gtx's .Εχω μια οθονη 19¨

Να παρω και τις δυο?

Η μεγιστη μου αναλυση ειναι 1920χ1440 .

Τι να κανω.Μιλωντας για μελλοντικη χρηση κιολας

να τις κρατησω η να ακυρωσω την μια

Πιστεύω ότι η δεύτερη είναι υπερβολή και γενικά νομίζω ότι το SLI δεν αξίζει τα λεφτά του δεδομένου ότι πληρώνεις 100% παραπάνω λεφτά και ποτέ δεν έχεις 100% παραπάνω απόδοση αλλά ένα 80% στην καλύτερη περίπτωση και όχι πάντα. Συνεπώς προσωπικά θα έπαιρνα μία και αργότερα (πολύ αργότερα) αντί να έβαζα δεύτερη, απλά θα αντικαταστούσα την πρώτη με κάποια καλύτερη. Χώρια ότι δε ζορίζεις το τροφοδοτικό κτλ

Είναι πολλά τα λεφτά... €1000 για ποιό λόγο? Να παίζουμε τα παιχνίδια με καλύτερο antialiasing? Δεν αξίζει.

θα συμφωνισω και εγω με τους προλαλισαντες!!ειναι πραγματικα πεταμενα λεφτα αφου μπορεις να κανεις τελεια την δουλεια σου και με μια!

αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για για vga αλλα όχι τόσο παραπάνω και μάλιστα αντί να είσαι 100% σε σχέση με την μια να είσαι 80%

P:S.Aμα στην μια την δεύτερη την έδιναν μισοτιμής θα άξιζε....xexexe lol

είναι υπερβολη αφού με τη μια παίζεις full detail σε 1600 res.....και γενικά είμαι της άποψης πως το SLI ναι μεν αξίζει, αλλά σε ειδικές περιπτώσεις...πχ το να πάρεις μια 6600GT και μετα απο μερικούς μήνες {όχι πολλούς} άλλη μια 6600GT είναι τέλειο δεδομένου ότι 2χ6600GT όποιο πρόγραμμα παιχνίδι μπορεί να τις εκμεταλλευτεί θα παίζει καλύτερα από ότι μια 6800ultra .....τωρα να πας να δώσεις 500 ευρώ παραπάνω για να κάνεις το τέλειο-τελειότερο είναι ψιλοανοησία καθώς το SLI θέλει όρεξη, δουλειά και μεράκι, και σε βλέπω σε κανα 2 μήνες να παίζεις με 20 fps κανα παιχνίδι{τα ευτράπελλα που λέγαμε} και να βρίζεις και να ορίεσαι, γιατί έδωσες 1000 ευρώ και εγώ με 170 παίζω καλύτερα....

Κοιτα το sli το εκμετλευονται πολυ συγκεκριμενες εφαρμογες και μονο εκει κανει αισθητη την παρουσια του.Ποτε δεν θα δεις διπλασιες επιδοσεις.Με τα εχτρα λεφτα που θα δωσεις

παρε 2 σκληρους της wd τους raptor κανε raid 0 και θα δεις διαφορα.Αλλωστα το bottleneck γινεται μονο μεταξύ σκληρων και μνημης!!!

Οποτε παρε κατι που θα μεινει και που θα δεις διαφορα!

Theov και για μενα δεν αξιζει να παρεις 2χ7800gtx οχι απο θεμα αποδωσεων αλλα απο τιμης-αποδοσης!Αν ειχα τα χρηματα που διαθετεις θα επαιρνα μια x800gto2 και στο κοντινο μελλον θα επαιρνα μια χ1800xt(για εμενα καλυτερη)!ΔΕν θελω να σε μπερδεψω με το τι θα εκανα εγω!

Re παιδια ειδα το thread για την ατι χ800gt2 σαν να μου φαινεται οτι αυτη η καρτα ειναι η πιο συμφερουσα αγορα αυτη τη στιγμη που μιλαμε.

Φιλε θοδωρη (theoV) παρε αυτη και ασε τα sli και τις λοιπες "βλακειες" !!!

Αν θες να τα σκασεις τσιμπα την καρτα , 1 γιγα ραμ στα 500mhz με 2-2-2-5 και ενα raptor στα 74 γιγα μετα ιδια ισος και λιγοτερα λεφτα απο 2 7800

και θα δεις πολυ καλυτερες επιδοσεις γενικοτερα.

Ταδε εφη ο Slaughterer !!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ:Πως το μιλαω το αρχαίο ο ατιμος!!

• 3 weeks later...

Επειδή και γω σκέφτομαι για αγορά μήπως αξίζει η αγορά Mobo SLI και όταν πέσουν οι τιμές να αγοράσω κάρτα?

μπορείς να δοκιμάσεις να αγφοράσεις μητρική....εγώ προσωπικά προσπάθησα με το SLI, αλλά πέραν του 3dmark 05 τπτ άλλο δε δούλευε οπως περίμενα

• 3 months later...

:047: εγώ πάντος με το νέο PC μου ....Athlon64 3200+ Venice, ASUS A8N-SLI premium, και μία 6600GT προς το παρόν κάνω δουλεία...σε κανά 2 μήνες θα πάρω άλλη μια και ένα heroichi 525W PowerOP PSU....αυτά...και είμαι καλυμένος.....(World of Warcraft θα παίζει???? εε τότε οκ ! :078: :108: :077: :024: :eek: ) και το κάψιμο συνεχίζεται στο pc....:068: :drink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.