nickthegreek1442169120 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2005 Θέλω την βοήθειά σας. Ο πατέρας μου (φαρμακοποιός) θέλει να πάρει μία τηλεόραση και ένα dvd player για να προβάλει διάφορα βιντεάκια για προϊόντα φαρμακείου απο dvd ή VCD. Ωστόσο θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να κάνω και δικά μου τέτοια βιντεάκια και με πιο πρόγραμμα ώστε να τα γράφω σε ένα dvd και να τα παίζω...Πχ να κάνω ένα μία παρουσίαση που να αναφέρω τα εφημερεύοντα φαρμακεία και διάφορες άλλες πληροφορίες και αυτήν να την παίξω στο dvd player. Ποιο πρόγραμμα κάνει για την δουλειά μου?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Οκτώβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Θα μπορούσες να φτιάξεις αυτά τα βιντεάκια σε ένα και να το γράψεις σαν κανονική ταινία για να παίζουν συνέχεια. Αυτό είναι πολύ απλό ακόμη και για Windows Movie Maker. Και στη συνέχεια το γράφεις σε DVD ή VCD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Οκτώβριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Προγραμματα για τετοιες δουλειες που να μπορεις να τα δουλεψεις ευκολα ειναι τα ulead video studio 9, και το power produser 3 deluxe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.