Jump to content

Custom Watercoolin Suggestions

TheoV1442169126

Recommended Posts

Γεια σας θα ηθελα να στησω ενα συστημα υδροψυξης.

Στην παλια την μητρικη ειχα CPU Block Koolance 200G

Radiator Single Asetek Pump Hydor L20 2 Kai VGA,Chipset Block Asetek.

Τωρα αγορασα την DFI LP NF4 SLI-DR.Το waterblock δεν ταιριαζει στο socket πλεον αλλα ακομη και αφαιρωντας και χρησιμοποιωντας το καταλληλο ανταπτορα

βρισκει πανω σε εναν πυκνωτη και δεν χωρα.

Θα ηθελα να αγορασω ενα αλλα radiator και σιγουρα waterblock χρησιμοποιωντας αν μπορουσα και αν ηταν καλη την αντλια.

Tα fittings μου ειναι 10μμ 12μμ θα ηθελα να το γυρισω σε ενα 1/2" .δεν ειναι καλυτερο ?

Υπαρχει ανταπτορας?

Τελικα τι parts εχετε να μου προτεινεται και απο που να τα αγορασω?

Ευχαριστω

Επειδή και εγώ είμαι στο σχεδιασμό και στο μάζεμα των απαραίτητων, θα σου πω που κατέληξα. Για το block φυσικά, θα σου πρότεινα να προτιμήσεις του δικού μας eleven. Έχει εξαιρετική απόδοση, είναι universal και είναι και hand made!Εγώ για radiator προτίμησα τblack ice extreme 240, αλλά μιας και θα έχεις 3 blocks θα σου πρότεινα το τριπλό. Είναι όλα 1/2" αλλά μου φαίνεται ότι 3 blocks και τριπλό ψυγείο θα την πνίξουν την l20. Κάποιος που ξέρει καλύτερα μπορεί να σε πληροφορήσει πιο υπεύθυνα.

Όσο για το που μπορείς να τα βρεις, κοίτα σε multirama ,hacshop ,extremeshop . (αν αυτό θεωρείται διαφήμιση, παρακαλώ οι mods να σβήσουν ελεύθερα!)

Βασικα σκεφτομαι αυτα τι λετε

Water Block CPU Asetek Antarctica

Radiator Black Ice Extreme 240 Dual(Εχει καμμια σημαντικη διαφορα με το pro που ειναι φθηνοτερο) (Για τσιπσετ εχω ηδη ενα asetek alla εινα 10μμ Τι κανω)

Eheim 1250

Τι λετε

Μεσα στο καλοκαιρι ημουν και εγω στο ιδιο ψαξιμο...οποτε σας καταλαβαινω!

ακουστε αν θελετε την προταση μου:

1)μπλοκ eleven καθως ειναι universal και είναι και hand made οπως λεει ο φιλος lordelesar

2)αντλια Eheim 1250 ή hydor L30

3)και σημαντικοτερο μπορεις να παρεις ενα μεταχειρισμενο ψυγειο απο μαντρα και μαλιστα με ταπα (ποτε να κανει εξαερωση μονο του και να μην χρειαστεις δοχεια διαστολης....) σε τιμη 15-25 ευρω φυσικα μεγαλυτερων διαστασεων απο το αποκατω!

οχι 12cm χ 24cm =50 ευρω ειναι ευρωκοροιδια

Ολα τα παραπανω τα οποια αποτελουν το δικο μου συστημα δεν στοιχιζουν πανω απο 150€

Ελπιζω να βοηθησα!

Κοιτα απο προσωπικη δοκιμη μπορω να σου πω οτι τα block tou eleven φυσανε!!!!!!

Παρε μια αντλια eihem 1250 και κανενα ψυγειο διπλο κυψελοτο κανενα extreme III

απο multirama!!!

Aκουσα οτι οι l30 μετα απο καιρο αρχιζουν και κανουν ενα σφυριγμα αλλα δεν ξερω εγω που την εχω δεν εχω προσεξει κατι!

Κοιτα απο προσωπικη δοκιμη μπορω να σου πω οτι τα block του eleven φυσανε!!!!!!

Παρε μια αντλια eihem 1250 και κανενα ψυγειο διπλο κυψελοτο κανενα extreme III

απο "μουλτιραμα"!!!

Aκουσα οτι οι l30 μετα απο καιρο αρχιζουν και κανουν ενα σφυριγμα αλλα δεν ξερω εγω που την εχω δεν εχω προσεξει κατι!

και μενα κανει η L30 στην αρχή που την ανάβω τα πρώτα 1-2 λεπτά και μετά σταματάει όμως....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.