Jump to content

3000+hepl!!!

Hydrus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες εχω στα χερια μου εναν"τριλιτρο" venice για το pcακι ενος φιλου.Μετ'εκπληξεως παρατηρησα οτι ο ρημαδης παει με αερα και default v core:302χ9 και 166(5/6)διαιρετη!!!.Αντιθετα ο δικος μου ο ρημαδης(venice 3500+)μολις μετα βιας παει 295χ9 με τις ιδιες ρυθμισεις.Οι γνωστες πειτε μου εαν αυτο το κομματι(3000+)ειναι διαμαντακι η απλα πολυ καλος αλλα και το σημαντικοτερο σας παρακαλω ποσο περιπου θα ανεβει με την γνωστη υδροψυξη(eheim1250,ψυγειο ford transit κλπ).Σας παρακαλω γρηγορα γιατι εχω λυσσαξει.Αχ και να χα την υδροψυξη...

Υ.Γ ολα αυτα πανω στην DFI Ultra-D.Μπορει να μου πει καποιος που ειναι το μαμημενο το vcore γιατι δεν το βλεπω ξεκαθαρα στα bios;

Aπλά πιστεύω ότι ο φίλος σου θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τον νέο του 3500+

:041: :041: :041: :041: :080: :080: :080:

Τωρα θα μου πει καποιος που ειναι το ρημαδι το V core στα bios της Ultra-D γιατι ειμαι ασχετος;Eυχαριστω

εγω τι να πω που ο winchester 3000+ παει μεχρι 235χ9=2120 με default vcore??και με ολο το ρευμα που του δινω παει μεχρι 2350??γιαυτο μην ρωτατε αν ειναι καλο κομματι για τι υπαρχουμε και εμεις εδω!!! :090:

Aπλά πιστεύω ότι ο φίλος σου θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τον νέο του 3500+

Σε πηρανε χαμπαρι κωστακη....

Που να χτυπιεστε θα τον ξεζουμισω τον 3500+,3,5g θα τον φτασω.Ακους Krisiun;

Τωπα πειτα μοθ ποθ ειναι το σιχτιρισμενο το vcore ρε παιδια;Μυστικο το κρατατε;Η μηπως θελετε να κανω νεο thread;

Μολις μπεις στο bios στη 2η στηλη η 1η επιλογη. Ακριβως δεν θυμαμαι τωρα πως λεγεται.

• 2 weeks later...
Τωπα πειτα μοθ ποθ ειναι το σιχτιρισμενο το vcore ρε παιδια;Μυστικο το κρατατε;Η μηπως θελετε να κανω νεο thread;

Μολις μπεις στο bios δεξια ειναι το μενου GENIE εκει ειναι το Vcore.

Εχει 3 επιλογες

1)startup = Η ταση που θα δωσει κατα την εκκινηση

2)CPU vid= Χ Volt

3)above VID =ΧΧΧ%

Ο συνδιασμος του 2+3 θα σου δωσει το συνολικό Vcore του επεξεργαστη...

stepping για τον 3000+??

2700 με default ρευμα ειναι πολυ καλο νουμερο!!

Τι αεροψυκτρα ειχες πανω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.