duke fleed Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 Λοιπόν εβαψα το κουτί αλλά το ένα side panel βγήκε μάπα και θέλω να το ξεβάψω κάπως.....καμιά καλή ιδέα? Το εχω βάψει με μπογιά σε σπρευ (νομίζω της Vernilac).
schumifer Οκτώβριος 22, 2005 #2 Οκτώβριος 22, 2005 Τρίψε καλά και ξαναβάψε. Δυστυχώς το control-Z δε δουλεύει σε αυτές τις περιπτώσεις
duke fleed Οκτώβριος 22, 2005 Author #3 Οκτώβριος 22, 2005 Το control z τι είναι? Να υποθέσω με διαλυτικο και λοιπά παράγωγα του πετρελαιου δεν βγαίνει ετσι? Σκεφτηκα και το άλλο,ειναι ενα εργαλείο που γυαλίζει τα πατωματα και τρίβει τα σκαλοπάτια σε νεοαναγειρόμενα σπίτια αλλά που να το βρεις αυτο...Τεσπα ευχαριστώ για τη βοήθεια.......
panoc Οκτώβριος 22, 2005 #4 Οκτώβριος 22, 2005 το control z είναι ο συνδιασμός πλήκτρων που στα περισσότερα προγράμματα αναιρεί την τελευταία μας ενέργεια....
mefistofelis Οκτώβριος 23, 2005 #5 Οκτώβριος 23, 2005 Το control z τι είναι? Να υποθέσω με διαλυτικο και λοιπά παράγωγα του πετρελαιου δεν βγαίνει ετσι? Σκεφτηκα και το άλλο,ειναι ενα εργαλείο που γυαλίζει τα πατωματα και τρίβει τα σκαλοπάτια σε νεοαναγειρόμενα σπίτια αλλά που να το βρεις αυτο...Τεσπα ευχαριστώ για τη βοήθεια.......Λολ...Τριψε ξαναπερνα με ασταρι κανα 2χερια και μετα βαψτο.Το τριψιμο με οσο πιο λεπτο γυαλοχαρτο τοσο πιο καλα
Κοπρίτης Οκτώβριος 23, 2005 #6 Οκτώβριος 23, 2005 Κανε τον κοπο να βρεις καθαρο ασετον ή διαλυτικο νιτρου απο καποιο συνοικιακο χρωματοπωλειο(Προσοχη, τα πλαστικα μερη ειναι εξαιρετικα ευαλωτα σε δυνατους διαλυτες οπως οι παραπανω)Περνας απλα με ενα πανακι, λιγο απο τα προαναφερθεντα διαλυτικακαι θα καθαρισεις την επιφανεια απο το χρωμα ΤΕΛΕΙΑ....(πιθανοτατα θα βγαλει ακομα και το εργοστασιακο ασταρι εαν επιμεινεις)μετα παντως ,εαν θες,* και για καλυτερο αποτελεσμα,περνα και ενα χερι ελαφρυ ντουκοχαρταρισμα και εισαι ετοιμος...για επανασταρωμα....* σε περιπτωση δλδ που εχεις αναγλυφα απομειναρια χρωματος ή αλλα σημαδια που δεν φευγουν με διαλυτικο
benhour Οκτώβριος 23, 2005 #7 Οκτώβριος 23, 2005 Κοπριτης has spoken!!!! υπαρχει ακομα και πιστολι θερμου αερα!!ριχνεις απευθιας στην μπογια και την κανει να σκαει και μετα απο(7-8sec) γινεται σκονη και φευγει με μια χαρτοπετσετα!
Greek Οκτώβριος 23, 2005 #8 Οκτώβριος 23, 2005 Δεν χρειάζεται να βγάλεις την μπογιά...ίσα ίσα καλύτερα αν θα το βάψεις το ίδιο χρώμα.Απλά τρίψτο καλά να φύγουν οι ατέλειες με ένα γυαλόχαρτο και ξαναβάφτο...
duke fleed Οκτώβριος 23, 2005 Author #9 Οκτώβριος 23, 2005 Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.Μάλλον θα δοκιμάσω με ασετόν η κάτι τέτοιο γιατί θέλω να βγει η μπογιά χωρίς πολυ κόπο.Με γυαλόχαρτο είχα βγάλει την εργοστασιακή μπογιά και είναι ψιλοπαίδεμα......
Greek Οκτώβριος 23, 2005 #10 Οκτώβριος 23, 2005 Δεν χρειάζεται να την βγάλεις τελείως μιας και έιναιτο ίδιο χρώμα οπότε θα σου βγεί ομοιόμορφο...απλά τρίψιμο να φύγουν τα "δακρυα"...Αν θές να το βγάλεις τελείως , υπάρχει paint remover στα χρωματοπωλεία που βγάζει τελείως το χρώμα.....
AquaSonic1442169069 Οκτώβριος 24, 2005 #11 Οκτώβριος 24, 2005 Κοπριτης has spoken!!!! υπαρχει ακομα και πιστολι θερμου αερα!!ριχνεις απευθιας στην μπογια και την κανει να σκαει και μετα απο(7-8sec) γινεται σκονη και φευγει με μια χαρτοπετσετα! δεν εννοεις το πιστολακι για τα μαλια ε? Αυτο βγαζει και την εργοστασιακη επιστρωση? Που μπορω να βρω ενα?
benhour Οκτώβριος 25, 2005 #12 Οκτώβριος 25, 2005 λοοοολ!οχι ρε!ειναι ιδικο εχει temp ο αερας 375-500Co και καιει την μπογια!μονο το μεταλο μενη στο τελος!εχει στο αλεχ pack,carefour(δεν ειμαι σιγουρος) και σε μαγαζια με εργαλεια
duke fleed Οκτώβριος 25, 2005 Author #13 Οκτώβριος 25, 2005 Μιας και απ'ότι βλέπω υπαρχουν πολλές λύσεις,μηπως να τις συγκεντρώσουμε σ'ενα ποστ μαζί με τιμές? Οποιος ξέρει τιμή κάποιας μεθόδου ας πει....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.