sonichaos_8088 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 :100: Έχω την ΑΤΙ Radeon 7000 series με δυο υποδοχές για την επικοινωνία της με την οθόνη. Εγώ έχω την οθόνη (tft lg l1730s) στην αριστερή υποδοχή της κάρτας. Θέλω στη άλλη υποδοχή να βάλω το παλιό μου monitor (crt sony 15 sfll).Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βλέπω το desktop μου και στις δυο οθόνες? Επίσης σε ένα LAN δίκτυο μεταξύ δυο H/Y υπάρχει κανένα κουμπί συντόμευσης να φέρνω την εικόνα από την μια οθόνη του ενός PC στο άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 συνδέεις και τη δευτερη οθόνη, κανεις επανεκίνηση και μετά από τις ιδιότητες οθόνης κάνεις ότι ρυθμίσεις θέλεις.για να βλέπεις την εικόνα άλλου pc θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρησης σαν το remote administator ή το vnc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Οκτώβριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 αναλογως και τι πακετο driver χρησιμοποιεις, πιθανον να χρειαστεις και τον εξτρα driver της ATI για 2 οθονες, το λεγομενο Hydravisionπχ στους omega που χρησιμοποιω, πρεπει να τον κατεβασεις ξεχωριστα. σε αλλα πακετα δεν ξερω αν συμπεριλαμβανεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 στους catalyst της ΑΤΙ δε χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonichaos_8088 Οκτώβριος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 δεν εγιNε τιποτα panoc με το θεηα τησ δευτερης οθονης!εκανα επαωεκιωνση κτλ κ τιποτα.βασικα σντη δευτερη υποδοχη τοποθετω την τφτ οθονη μου κ δεν λειτουργει(μαυρη οθονη.το LED στο monitor ειναι ποτοκαλι...)Υπαρχρει περιπτωση να ειναι απενεργοποιημενη η δευτερη θυρα της καρτα γραφικων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Οκτώβριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 χρειαστεις και τον εξτρα driver της ATI για 2 οθονες, το λεγομενο HydravisionΑυτό που λέει ο sak ή μπορείς να ψαρέψεις στ ανοικτά της θάλασσας το ultramon που παρεπιπτόντως είναι φοβερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.