couveland Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 Γειά χαρά παιδιά,πήρα έναν 300άρη SATA Seagate για να τον έχω εξωτερικό για backup. Κουτί δεν έχω πάρει ακόμα αλλά ψάχνω να βρω κάτι με USB2.0 και SATA combo. Οι ερωτήσεις μου:- μερικά κουτιά διαφημίζουν "για δίσκους μέχρι και 250GB". Τι σόι όριο είναι αυτό, marketing ή hardware ? Θα καταφέρω να δω και τα 300GB?- Αν καταφέρω να βρω το κουτάκι που λέω, στο σπίτι θα το δουλεύω κατευθείαν σαν SATA (native εννοώ, με καλώδιο από το κουτί στο mobo). Ψάχνω λοιπόν ένα rear panel που να βγάζει SATA έξοδο (data και τροφοδοσία) από τη μητρική. Κάποιες ακριβές μητρικές της Gigabyte είχαν παλιά τέτοιο panel μέσα στη συσκευασία τους. Πουλιέται πουθενά τέτοιο τώρα ? (και σλουρπ, μήπως πουλάει/χαρίζει κανείς κανένα ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Προφανως θελεις Bracketακι για πισω που απλα να φερνει εξοδο για sata και power? Δεν ξερω ποσο μπορει να κανει, αλλα αν ειναι σχετικα ακριβο ισως να ειναι καλυτερα να παρεις ενa front panel το οποιο μεταξυ αλλων να δινει και sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
couveland Οκτώβριος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Ναι αυτό θέλω. Δεν ήξερα ότι υπάρχει front panel που να βγάζει sata. Thanks, θα το ψάξω. Για τα 250GB γνωρίζει κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Οκτώβριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Τα νεώτερα εξωτερικά κουτιά υποστηρίζουν μέχρι και 320γίγα δίσκους...κοίτα σε IcyBox...έχει βγάλει νομίζω με sata-usb combo σύνδεση...Το όριο είναι hardware...καλύτερα να αποφύγεις να πα΄ρεις κουτί που δεν υποστηρίζει μέχρι και 300γίγα...αν και έχω ακούσει άλλους που δεν έχουν πρόβλημα...αλλά το ρισκάρεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Ναι αυτό θέλω. Δεν ήξερα ότι υπάρχει front panel που να βγάζει sata. Thanks, θα το ψάξω. Για τα 250GB γνωρίζει κανείς ?Δες εδω PCTechnology presents: Akasa AllinOne front panel review Link to comment Share on other sites More sharing options...
couveland Οκτώβριος 22, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Ασε γιατρέ, το ξεψάχνισα ήδη. Κι αυτό και τα σχετικά links. Τελικά από αυτά που παίζουν στην ελληνική αγορά, μάλλον αυτό είναι που μου κάνει. Θα προτιμούσα βέβαια από εμφάνιση και μόνο το http://svc.com/sp-si.html, αλλά δεν έρχεται ευρώπη. Γενικά πάντως έχεις δίκιο ότι σε όλα αυτά τα μαραφέτια, μπορούν κάλλιστα να προσθέσουν κανα usb hub καθώς και matrix οθόνη με software για να δείχνεις και τίποτε άλλο. Δε θα κόστιζε και πολύ παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Dεν ειναι πολυ διαφορετικο απο το AllinOne οπως το βλεπω. Οποιο και να παρεις θα κανεις τη δουλεια σου - συν το οτι θα κερδισεις και ενα σωρο λειτουργιες ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 - Αν καταφέρω να βρω το κουτάκι που λέω, στο σπίτι θα το δουλεύω κατευθείαν σαν SATA (native εννοώ, με καλώδιο από το κουτί στο mobo). Ψάχνω λοιπόν ένα rear panel που να βγάζει SATA έξοδο (data και τροφοδοσία) από τη μητρική. Κάποιες ακριβές μητρικές της Gigabyte είχαν παλιά τέτοιο panel μέσα στη συσκευασία τους. Πουλιέται πουθενά τέτοιο τώρα ? (και σλουρπ, μήπως πουλάει/χαρίζει κανείς κανένα ?) Ρίξε μια ματιά και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
couveland Οκτώβριος 23, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Χμ, το είδα (ευχαριστώ) και τελικά θα προτιμήσω να δώσω τα 50 για IO Panel, μου λείπει βλέπεις και το audio out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.