Jump to content

Tv rip @ maximum quality

mythology1442169102

Recommended Posts

Παιδιά καταρχάς καλησπέρα. Έχω αγοράσει μια Cinergy 600 και αντιμετοπίζω μερικά προβλήματα κατα της εγγραφή. Έχω συνδέσει τη Nova μου με τον υπολογιστή ώστε να έχω μέγιστη ποιότητα, όμως αυτή κατα την εγγραφή χάνετε... Έπισης μερικές στιγμές η εικόνα γινετέ καρέ η και κολλάει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Βρε παιδιά δεν είμαστε χαρτορίχτρες. :D Πες κανένα στοιχείο για το σύστημά σου. Μην μας το κρύβεις. Αν έχεις Pentium 2 στα 300MHz και σκληρό δίσκο ATA33 λογικό είναι να συμβαίνει αυτό!!!

Επίσης ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς, με τι codec σώζεις και σε τι ποιότητα προσπαθείς να σώσεις.

Ναι συγγνώμη....

Λοιπόν...

Abit fatality, Amd 4400+, Ati X800XL, 2x512 Ocz Platinum Revision 2, Audigy 2 platinum Pro, 2xRaptor, 1x250 HD SATA Hitachi. Να σου πω την αλήθεια προσπάθησα να το σώσω με Divx αλλά είδα πόσο κολλούσε η εικόνα και έτσι κατέληξα στο απλό Mpeg - II... Όσο για το πρόγμαμμα, χρησιμοποίησα και το WinDVR 3 και το χαζοπρόγραμμα της Cinergy και το VirtualDub.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα. Είτε με mpeg2 είτε με DivX. Ελεος δηλαδή το σύστημά σου είναι κορυφαίο.

Κάπου κάτι δεν έχει κάτσει καλά και περιορίζει το σύστημά σου.

Δοκίμασε να αλλάξεις δίσκο στο destination όπου σώζεται το αρχείο σου. Αν π.χ. έχεις βάλεις να σώζεται το αρχείο στους Raid άλλαξε το και βάλτο να σώζεται στον Hitachi.

περίεργο... έχω την ίδια κάρτα και κάνω capture με το windvr με την ποιότητα να είναι αν όχι τέλεια απλά πολύ καλή.

στο windvr πιστεύεω ότι είναι θέμα codec.

έχεις δοκιμάσεις όλες τις επιλογές?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.