slaught Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2005 Λοιπον θελω να παρω ενα δυνατο 12αρι ανεμηστηρα οσο μεγαλυτερο airflow τοσο το καλυτερο αλλα να μην μου παρει και τ'αυτια!Τον θελω για το ψυγειο τουw/c οποτε αν κανει πολυ παραπανω θορυβο και κατεβασει 2 βαθμους τη θερμοκρασια δεν με νοιαζει!Επισεις πειτε μου και το μαγαζι που μπορω να τον αγορασω! :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 tt thunderbladeστα multirama γύρω στα 10Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Οκτώβριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 enermax,κατα την γνωμη μου κορυφαιοι!http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=209αν κανει πολυ θορυβο μπορεις να τον βαλεις να τραβαει αερα απο το ψυγειο και οχι να σπρωχνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Οκτώβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 MS tech 120άρης...γύρω στα 80cfm αν θυμάμαι καλά με πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου......(ακούγονται λιγότερο απο τους Papst που έχω)...συνδέονται κατευθείαν σε μολεξ...Το hacshop εχει μερικούς δυνατούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Οκ παιδες θα τους κοιταξω ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.