Jump to content

ATLANTIS

Panzos

Recommended Posts

Το έχει παίξει κανείς να μου πει εντυπώσεις ?Τα προηγούμενα ήταν τέλεια...ελπίζω και αυτό !

• 3 weeks later...

δεν το τερμάτισες σε μία μέρα, μη λες ότι θες.

αν δεν είχες ξεκ*λοθεί στον τελευταίο λαβύρινθο που εφαγα 2 μέρες,

θα τα λέγαμε τώρα:hehe:

σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο από πάνω παραδεχτηκε ότι είχε παίξει και την προηγούμενη, ως ελάχιστη προσπάθεια αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας και πραγματικότητας.

σήμερα αισθάνομαι :spam: er

:D :D :D Εγω παντως το 1 το εβγαλα σε 4 μερες αν και με πετουσε συνεχεια και μου ειχε βγαλει τον αδοξαστο γιατι ειχα 486 τοτε !....αχ αλλες εποχες !

μίλησε κι ο 150 Mhz. ου ρε.

τα επόμενα ήταν όντως μούφα, δεν μπήκα στον κόπο να τα αγοράσω, μόνο τα δέμο είχα παίξει.

Για μενα ολα ηταν τελεια ! Ειναι απο τα λιγα adventure που κολησα πραγματικα !

ε όχι ρε panzos. myst. το απόλυτο. 1 χρόνο μου πήρε. το άλλο μου πήρε 1 μέρα (και 2 μέρες ο λαβύρινθος).

από τα πιο έξυπνα παιχνίδια που έχουν βγει. και το 3 ακόμη δεν το χω τερματίσει ρε γαμώτο.

δεν έχω χρόνο...

επίσης προτείνω gabriel knight όλη τη σειρά, απλά απίστευτα.

πάντως το atlantis 1 όταν είχε βγει είχαμε μείνει μ@λάκες με τα 3d γραφικά του.

δεν είχε εφευρεθεί το glide ακόμη. ειδικά αυτό που κούναγες το ποντίκι και άλλαζε το περιβάλλον, μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.