GoriLLakos1442169075 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 Μιας και πολλοι εχουν τα pc τους εξω απο τα κουτια τους και benchaρουν ειτε με παγακια, ειτε με ξηρο παγο, ειτε με παγωμένα νερα, ειπα να κανω εναν οδηγο για το πως μπορουμε απλα και ευκολα να κανουμε μονωμενα backplates ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα να βαζουμε-βγαζουμε μονωσεις,plates και ολα τα συναφη...! Εγω λοιπον ψαχνοντας για ενα γερο σιδερο βρηκα αυτο το πλαινο απο παλιο κουτι στο οποιο σημαδεψα πανω τις διαστασεις που προηγουμενα ειχα μετρησει στις μητρικες που ηθελα: Το πλαινο: οι διαστασεις(DFI S939 15cmx18cm & p4c800 S478 17cmx12,5cm): Για να τα κοψω μιας και ηταν χοντρο για ψαλιδι λαμαρινας και το dremmel μου εχει παει για RMA(), χρησιμοποιησα γωνιακο τροχο: Και να τα αποτελεσματα: Αφου τα εκοψα τα στερεωσα σε μια μεγκενη για να λειανω παλι με τον τροχο τυχον ατελειες: και εδω στρογγυλεψα τις γωνιες ωστε να αποφυγω ατυχηματα στο μελλον: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Οκτώβριος 19, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 ......συνεχιζουμε... τα σχημα κομματια βαφτηκαν: και τρυπηθηκαν: και εδω Ντιζες Μ4 του 1μετρου κοπηκαν σε κομματια των 20cm: κομματια 20cm: Μονωση με το μετρο.. Κοβουμε μονωση στις ιδιες ή λιγο μεγαλυτερη διαστασεις απο το backplate μας: Kαλο θα ειναι να βαζουμε 2 στρωσεις οπως εδω για να γινεται καλυτερη μονωση: Βιδωνουμε πανω στις ντιζες 2 παξιμαδια με αντιθετη φορα ωστε οταν τον ενα ''ανεβαινει''(βιδωνει) , το αλλο να ''κατεβαινει''(ξεβιδωνει) ετσι ωστε να σφιξουν στην ακρη και να μην κουνιουνται... Τα περναμε μεσα απο τον plate και την μονωση και ιδου: Απο αλλη οπτικη γωνια: Kαι μια για να δειτε συνολικο παχος: To board: και μια ενδεικτικη με κανιστρο: Τελος!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Ωραιος Εγω το backplate το κανω με πιο παραδοσιακο τροπο . Ενα χοντρο plexy , και απο εκει και περα armaflex οπως μας εδειξες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Οκτώβριος 19, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Το ποιο απλο για καποιον που βαριεται ειναι να παρει ενα χοντρο χαρτονι να το γεμισει μονωση η αυτοκολλητο αρμαφλεξ και να το βαλει... esdee ακους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Οκτώβριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Γειά σου μάστορι με τα ωραία σου GJ man!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Οκτώβριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Ωραια δουλεια . Εγώ επειδή βαριόμουνα πιο πολύ απο όλους έβαλα το ήδη μαμισιο ''πισωπιατο'' με αυτοκολλητη αρμαφλεξ στρώμματα Να μην χρειαστει Rma το μομπο μονο γιατι η αυτοκόλλητη απο ότι βλέπω δεν αποχωρίζεται ευκολα ότι κολάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Εγω το backplate το κανω με πιο παραδοσιακο τροπο . Ενα χοντρο plexy , και απο εκει και περα armaflex οπως μας εδειξες .Σωστος!Δεν ειναι πλα παραδοσιακος αλλα ο πιο ενδεδειγμενοςΧαθηκε ο κοσμος να βαλεις 1 τριαρι πλεξι?Μπηκες σε μεγαλη διαδικασια με τροχους....χωρις καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα,επιπλεον το πλεξι δημιουργει κι απο μονο του μονωση εστω και αυτο το 5-10%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 ']Ωραια δουλεια . Εγώ επειδή βαριόμουνα πιο πολύ απο όλους έβαλα το ήδη μαμισιο ''πισωπιατο'' με αυτοκολλητη αρμαφλεξ στρώμματα Να μην χρειαστει Rma το μομπο μονο γιατι η αυτοκόλλητη απο ότι βλέπω δεν αποχωρίζεται ευκολα ότι κολάει Για ζεστανε τη καλα με ενα πιστολακι και θα δουμε ποιος θα κερδισει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.