Jump to content

Bios Error...

@phonekiller

Recommended Posts

λοιπόν σύμφωνα με τις οδηγίες της epox προσπαθώ να κάνω ένα bios update.(alt+f2 method.κάνω format σε μια δισκέτα για να είμαι σίγουρος ότι είναι άδεια βάζω το αρχείο .bin στην άδεια δισκέτα κάνω restart πατάω Αlt+f2 βάζω μέσα στο drive τη δισκέτα μετά enter και μετά ένα δυνατό μπιιιιιιιπ για κάμποσα δεύτερα και μετά... Error message:Source File Not Found. κάνω κάτι λάθος?ΕΔΩ οτι λέει η EPoX...

helppppp

a btw προσπάθησα και με bootable disk αλλά τίποτα...

Δες στο manual της μητρικής αν το αρχείο BIN πρέπει να έχει συγκεκριμμένο όνομα. π.χ. Epoxmobo.bin. Καλό θα ήταν να αναφέρεις και ποια μητρική έχεις.

mainboard:EP-3SPA3L

το όνομα του bin: 3spa3226.bin

το manual δεν αναφέρει ότι το αρχείο BIN πρέπει να έχει συγκεκριμμένο όνομα...

ιδέα δεν έχω τι ακριβός παίζετε...μήπως το αρχείο που κατέβασα δεν είναι αυτό που πρέπει? πάντος αυτό το αρχείο δίνει η epox για την mobo μου...

http://www-old.epox.nl/english/support/bios/socket.php?id=4

EDIT: ξέχασα να αναφέρω ότι με bootable diskette μου επιστρέφει το παρακάτω: Invalid Keyboard code specified

Κατι αντιστοιχο γινετε με καποια mobo της asus(και με αυτη που εχω εγω),που πρεπει το αρχειο οπως σου εγραψε ο john_dr να το μετονομασεις τελειως (Παραδειγμα απο a8v1014.bin σε a8v.rom) για να το διαβασει απο την δισκετα πατωντας στο boot alt+f2.

Κατι αντιστοιχο γινετε με καποια mobo της asus(και με αυτη που εχω εγω),που πρεπει το αρχειο οπως σου εγραψε ο john_dr να το μετονομασεις τελειως (Παραδειγμα απο a8v1014.bin σε a8v.rom) για να το διαβασει απο την δισκετα πατωντας στο boot alt+f2.

ναι σύμφωνοι αλλά το manual δεν λέει κάτι ούτε το site της epox λέει κάτι...τεσπα και να μην γίνει το update δεν χάλασε και ο κόσμος ... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.