Panzos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 Re paidia...kserei kaneis pos ginetai na kano pista ego spiti mou kai na paikso me ena filaraki ?Kano new game alla otan paei o allos na mpei bgazei kati gai C class client kai lan games ...oti na nai ! H E L P !!!:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Edit και Ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Λόγω συνήθειας έγραψα στα αγγλικά ..Θα το έχω υπόψην μου .Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Panzos Λόγω συνήθειας έγραψα στα αγγλικά ..Θα το έχω υπόψην μου .Ευχαριστώ... Κανεις δεν ΔΙΑΒΑΖΕΙ τους ΚΑΝΟΝΕΣ! κατα την Εγγραφη........................!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Όταν λες να παίξεις με φίλο εννοείς σε δίκτυό?????Να ρωτίσω και κάτι :OT: πόσα counter έχουν βγει?????Έγώ έχω το condition zero,το 1,6 είναι πιο καινούριο ή πιο παλιό Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrFuente Ιανουάριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Το condition zero είναι ,αν δεν κάνω λάθος, το 1.6 σε retail εκδοση με single player αποστολές official bots κλπ. Υπάρχει και το source που είναι με τη μηχανή γραφικών του hl2[on topic]Παίζεται σε Lan ή μέσω internet;;; Αν πας για μέσω internet και είναι κάποια απ' τις δύο κόπιες πειρατική ξέχνα το, αν είναι σε lan το ψάχνουμε.[/on topic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 μιας και λέμε για HL. Το half life Ι τι απαιτήσεις είχε?Το απλό game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Ιανουάριος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired μιας και λέμε για HL. Το half life Ι τι απαιτήσεις είχε? Το απλό game. Τιποτένιες, αν κρίνω απο το ότι το έπαιζα μια χαρά με ΤΝΤ2 :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Ναι... Δεν το είχα παίξει ποτέ το Ι. Είναι η περιόδος των εξετάσεων εκεί και έχω ένα κενό...Βασικά κατεύασα ένα demo και έχει ενδιαφέρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 17, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Εννοώ εγώ από το σπίτι μου και το φιλαράκι μου από το δικό του.Όχι σε Lan . Μέσω internet.Γίνεται ? Ξέρει κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Ιανουάριος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Panzos [Σήμερα, στις 18:43] Εννοώ εγώ από το σπίτι μου και το φιλαράκι μου από το δικό του.Όχι σε Lan . Μέσω internet.Γίνεται ? Ξέρει κανείς ? Ναι γινεται...απλα κανε create server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 17, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Εννοείς create-dedicated server ?όχι απλά new game... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Ιανουάριος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Panzos [Σήμερα, στις 19:11] Εννοείς create-dedicated server ?όχι απλά new game... Σωστος...αυτο κανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 17, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Ευχαριστώ ...δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά ελπίζω να πιάσει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από pro [17-01-2005 13:18] Κανεις δεν ΔΙΑΒΑΖΕΙ τους ΚΑΝΟΝΕΣ! κατα την Εγγραφη........................!!!!!!!!!! εγω τους διαβασα !!!!! !!!!! !!!!! :turn: τελικα τι εγινε δουλεψε με dedicated ??? αν εχεις dsl με ethernet θα παιδευτεις λιγακι γιατι θα πρεπει να κανεις port forwarding απο το Modem - router σου εγω τραβηξα τα χιλια μυρια μεχρι να το βρω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 25, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi [23-01-2005 12:23] εγω τους διαβασα !!!!! !!!!! !!!!! :turn: τελικα τι εγινε δουλεψε με dedicated ??? αν εχεις dsl με ethernet θα παιδευτεις λιγακι γιατι θα πρεπει να κανεις port forwarding απο το Modem - router σου εγω τραβηξα τα χιλια μυρια μεχρι να το βρω ... Οχι ok. Ολα καλα...επαιξε . Με το router δεν εχω προβλημα...τα εχουμε βρει και κανω τις ρυθμισεις ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.