Jump to content

Remote Control για TV Tuner..

deadlock7

Recommended Posts

Παιδια εχω μια παλια καρτα tuner(Aimslab VideoHighway X-treme98),οπου η εταιρια εχει κλεισει εδω και χρονια!Τοτε ειχα αγορασει ξεχωριστα το remote control που ηταν συμβατο με την καρτα μου και δουλευε αψογα μεχρι που χαλασε μετα απο καιρο!Πως μπορω να το αντικαταστησω?Υπαρχει το Microsoft Remote Control,αλλα δεν ξερω αν δουλευει σε windows XP και το προγραμμα Dscaler που χρησιμοποιω!Εχετε να προτεινετε κατι?Ξερω οτι ειναι δυσκολο..

παντως εγω εχω ενα bt stick Και με το k750 η με το k700 παλιοτερα σε συνεργασια με το FMA εκανες σχεδον τα παντα απο το κινητο σου. μεχρι και το pc μπορουσες να κανεις shutdown. οποτε αν εχεις sony ericsson κινητο τσεκαρε και αυτη την λυση

Να χαλαω την μπαταρια του κινητου μου δεν λεει!Νοκια εχω και υπαρχουν αντιστοιχα προγραμματα,αλλα οπως ειπα δεν αξιζει..

ok απλα εμενα μου εχει λυσει τα χερια το bt μειωνοντας τα καλωδια κατα πολυ στο Pc, γιαυτο στο προτεινα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.