tzimis_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 έχω μια radeon 9200 σε 128 mb ram.Πως μπρορώ να κάνω ο/c τι επιδόσεις θα δω.είδα κάτι bios updates για κάρτες γραφικών τι βοηθάνε.κάποιες πληροφορίες για τι θερμοκρασίες θα πρέπει να έχω και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να ανεβάσω επιδόσεις.ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Για να ανεβασεις τους χρονισμους της καρτας σου , δες το ATITOOL .Διαβασε τις οδηγιες του και αν θελεις να ρισκαρεις προχωρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Οκτώβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 δεν πιστευω οτι αξιζει...Αλλα αν ειναι για λιγο δεν χανεις τιποτα..!!Εχει ανεμιστηρακι απανω ή ειναι με ψυκτρα μονο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Ε στη δικια μου 9200S(κατα) E(dition) δουλεια δεν ειχα να κανω παντως και επειδη χαλασε και το φανακι απο την ψυκτρα της abit nf7-s που της ειχα βαλει, εβαλα μια ψυκτρα απο socket A που ειχα. Η φωτο δεν βγηκε και παρα πολυ καλα... Παντως δεν ειναι για gaming η συγκεκριμενη οτι και να της κανεις... Αλλα αφου δειχνει μια χαρα :016: ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.