michalo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 Τι άποψη έχετε για τα ασύρματα πίσω ηχεία στα σετ home-cinema της αγοράς; Λειτουργούν καλά ή έχουν παρεμβολές ή άλλα προβλήματα; Αξίζει τον κόπο μια τέτοια αγορά; Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία θα παρακαλούσα να τη μοιραστεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Οκτώβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Η μεχρι τωρα εμπειρια μου λεει οτι δυστυχως πασχουν απο παρεμβολες.Σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να σταθουν ανταξια στα ενσυρματα.Απο εκει και περα, φανταζομαι οτι θα υπαρχουν και πανακριβα ασυρματα ηχεια με ανεβασμενου επιπεδου προδιαγραφες, τα οποια πιθανον δεν πασχουν απο τετοιου ειδους "μωρουδιακα" προβληματα της πρωτης γενιας αλλα με το αναλογο τιμημα.Αν γνωριζει κανεις κατι παραπανω ας μας ενημερωσει γιατι κι εμενα με ενδιαφερει ιδιαιτερα το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Εγώ έχω ασύρματα ηχεία της Mitsubishi τα οποία χρησιμοποιώ για πίσω στο 5.1 όταν παίζω.Σαν ποιότητα μην περιμένεις πολλά , τουλάχιστον αντίστοιχο με σταθερά. Είναι ικανοποιητικό όμως το αποτέλεσμα , παρεμβολές δεν έχει , απλά αν 8έλουν χρόνο να ενεργοποιηθούν αν μείνουν idle αρκετή ώρα. Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Νοέμβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Βρηκα αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=256163&Merchant_Id=1&sts_cid=3 .Δεν το εχω δοκιμασει αλλα λογω 2.4 ghz πρεπει να ειναι ok για μια αποσταση της ταξεως των 15 μετρων σε ανοικτο χωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αυτά δεν είναι ηχεία, είναι ασύρματος δέκτης ....Πάλι θα πρέπει να έχεις καλώδια πάνω στο κουτί φια τα ηχεί και θα περιορίζεσαι και πάλι ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svizi1442169086 Νοέμβριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Σε τι συχνότητες παίζουν τα ασύρματα ηχεία?Γιατί αν παίζουν σε 2,4 μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα με παρεμβολές από ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα και φούρνους μικροκυμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalo Νοέμβριος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Τελικά πήρα αυτό http://www.sony-centre.gr/product_info.php?products_id=375&sony_ses=3cdd18aca35507884892a8e710b2488d, το οποίο δουλεύει με υπέρυθρες και για την ώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν και τα πίσω ηχεία ακούγονται κάπως πιο αδύναμα. Περισσότερα όταν κατορθώσω και δω καμιά ταινία με πολυκάναλο ήχο, γιατί μέχρι ώρας μόνο με μουσική τα δοκίμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.