Hemispasm1442169066 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 Καλησπερα Εχει κανενας εμπειρια ή εστω εχει να προτεινει καποιον dedicated CD DVD printer? Τιποτα fancy, να ειναι μικρος σχετικα φτηνος και να κανει τη δουλεια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Κάπου είχαμε ένα παρόμοιο θέμα με ένα φίλο που ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο και εκεί είχαμε βάλει μερικά links. Αλλά εξαρτάται τη παραγωγή που θές να κάνεις....Αν είναι για προσωπική χρήση ( αραία και που δηλαδλη ) ο Canon 4000 έχει module που τυπώνει πάνω στα cd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Ναι ειναι για προσωπικη χρηση.Ο λογος που θελω ενα dedicated printer ειναι διττος1ον να ειναι πιο φτηνος απο τον πχ 4000 (range of 60-70€)2ον να ειναι πιο μικρος σε μεγεθοςΕχω ηδη 2 εκτυπωτες (ΗΡ 5510 - 7760)...Η προηγουμενη συζητηση αφορουσε στον 4000 / για επαγγελματικη χρηση.Καμμια ιδεα για dedicated printer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Dedicated δεν υπάρχει.....Ειχε βγάλει μια εταιρεία το παλιό μοντέλο της epson 400 με μια αλλαγή να παίρνει από πίσω το cd και να το βγάζει από μπροστά..αλλά δεν αξίζει πλέον.Εγώ πάντως χρησιμοποιώ ετικέτες...έχει και κάτι ωραίεες glossy ...πολύ ωραίο αποτέλεσμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Οκτώβριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 και ο 3000 της cannon κάνει πολύ καλά τη δουλειά και είναι σε πιο χαμηλή τιμή απο τον 4000προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spybol1442169066 Οκτώβριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Και εγώ προτείνω canon, μπορεί να φεύγει από την τιμή που θες, αλλα φίλος μου που κάνει video για γάμους και τυπώνει τα δισκάκια σε canon 5000 μου έχουν φύγει τα σάλια! Επίσης είναι και πολύ οικονομικοί να σκεφτείς ότι ακόμα που τον έχει σχεδόν ένα χρόνο δεν του έχει αλλάξει μελάνια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Και εγώ προτείνω canon, μπορεί να φεύγει από την τιμή που θες, αλλα φίλος μου που κάνει video για γάμους και τυπώνει τα δισκάκια σε canon 5000 μου έχουν φύγει τα σάλια! Επίσης είναι και πολύ οικονομικοί να σκεφτείς ότι ακόμα που τον έχει σχεδόν ένα χρόνο δεν του έχει αλλάξει μελάνια.....Και γώ Canon 4000 ή 5000 προτείνω. Είναι πολύ οικονομικοί και η ποιότητα είναι κορυφαία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 18, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Θα κοιταξω για τον 3000, αν και νομιζω οτι δυσκολα θα βρεθει στην αγορα ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Οκτώβριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Αφού δεν θέλεις να δώσεις μια περιουσία, μάλλον πας για τον Cannon IP3000. Γύρω στα 100€ θα σου βγει αλλά το πολύ καλό με τo συγκεκριμένο μοντέλο είναι η ύπαρξη 4 μελανιών και η χαμηλή τιμή τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Οκτώβριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 σίγουρα υπάρχει ακόμα! ούτε μήνα δεν έχει κλείσει ο δικός μου, από το πλαισιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Το πλαίσιο όμως ήδη το απέσυρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Dedicated δεν υπάρχει.....Ειχε βγάλει μια εταιρεία το παλιό μοντέλο της epson 400 με μια αλλαγή να παίρνει από πίσω το cd και να το βγάζει από μπροστά..αλλά δεν αξίζει πλέον.Εγώ πάντως χρησιμοποιώ ετικέτες...έχει και κάτι ωραίεες glossy ...πολύ ωραίο αποτέλεσμα..<sligthly off topic>Από τότε που πήρα τον NEC 3540 και κάνω scans στα δισκάκια, απογοητέυτηκα από τα labels που κόλλαγα στα DVD μου. Τα errors ανεβαίνουν κατακόρυφα προς στο τέλος του δίσκου. Κάποια στιγμή θα ανοίξω ένα νέο thread με scans πριν και μετά το Label να δείτε τι εννοώ...</sligthly off topic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 19, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 <sligthly off topic>Από τότε που πήρα τον NEC 3540 και κάνω scans στα δισκάκια, απογοητέυτηκα από τα labels που κόλλαγα στα DVD μου. Τα errors ανεβαίνουν κατακόρυφα προς στο τέλος του δίσκου. Κάποια στιγμή θα ανοίξω ένα νέο thread με scans πριν και μετά το Label να δείτε τι εννοώ... </sligthly off topic> [off topic] do so [/off topic]Παντως ο κυριοτερος λογος ειναι ο χωρος, το να εχεις 3 ογκωδεις εκτυπωτες γυρω ειναι too much. Θα συνεχισω να ψαχνω και αν βρω καποιον μικρο dedicated θα ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Φοβάμαι οτι dedicated θα βρεις μόνο κάτι σαν αυτά εδώ... http://www.cd-printers.co.uk/cd_inkjet_automated.htmΠροσωπικά, δεν έχει τύχει να δω στην -ελληνική- λιανική αγορά τουλάχιστον. Μακάρι να υπάρχει κάτι σαν αυτό που ζητάς χωρίς να καταφύγεις σε "extreme" κόστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Οκτώβριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Dedicated λύση φοβάμαι πως δεν πρόκειται να βρεις σε τιμή consumer εκτυπωτή. Ακόμα και τα πιό μικρά dedicated μηχανάκια έχουν υποδομή για να βγάζουν μια υποτυπώδη-light παραγωγή (π.χ. από 50 δισκάκια και πάνω). Οπότε μάλλον και το κόστος τους θα είναι παραπάνω από τα 162€ (τιμή Πλαισίου) που ζητάει ένας canon pixma 4200.Χώρια που και να βρεθεί κανένα μοντέλο, πόσο εύκολα θα έχεις πρόσβαση σε αναλώσιμα?Π.χ. στο link της εταιρείας που δίνει ο jimmyfox ο φτηνότερος έχει 230 λίρες αγγλίας (περίπου 340€). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 19, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Yep i know, δεν ειναι λυση τα συγκεκριμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 5, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Επεσα πανω σε αυτο. Αρκετα φτηνο, αλλα δεν ξερω τι ποιοτητας ειναι. Τσεκαρε το: http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Online_Catalogue_Media_Printers_163.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Νοέμβριος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Επεσα πανω σε αυτο. Αρκετα φτηνο, αλλα δεν ξερω τι ποιοτητας ειναι. Τσεκαρε το: http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Online_Catalogue_Media_Printers_163.htmlΈχω το μεγαλύτερο μοντέλο LPCW-10 και δεν μπορώ να πω πως αξίζει τα λεφτά του.Οι εκτυπώσιμες περιοχές είναι 2 λωρίδες. Μία πάνω και μία κάτω από το κέντρο του δίσκου. Η εκτύπωση είναι μονόχρωμη και μικρής ανάλυσης. Κατά την άποψη μου κάνει μόνο για όσους είναι τελειομανείς και προτιμούν τα τυπωμένα γράμματα, αντί του μαρκαδόρου πάνω στον δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Νοέμβριος 5, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Κατι τετοιο σε μεγεθος θα ηταν απλα τελειο, αλλα φυσικα να εκτυπωνει σε ολη την επιφανεια - η αναλυση δεν ειναι πρωτευουσας σημασιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 6, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Οπότε μπορώ να σου προτείνω εκτυπωτή μιας και ο 200 έχει 75 (άμα τον βρεις) και ο 300 99@μουλτικλάμα (αν τον βρεις). Και οι δύο είναι υπεράριστοι εκτυπωτές φωτογραφικοί και ταχύτατοι και εκτυπώνουν και δίσκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.