bfc_xxx Οκτώβριος 27, 2005 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Τα συγκεκριμενα μεσα απο οτι βλεπω ειναι πιο ακριβα απο τα ΤΥ οποτε γιατι προβληματιζεσαι? Βασικα θελω DVD που να τα γραψω με το NEC 3540Α και μετα να μην εχω σιγουρα προβλημα. Δε με νοιαζει αν εχουν 10 λεπτα παραπανω το καθενα. Να μην παθω ξανα αυτα που επαθα με τα Intenso που τα εγραφα και δε μπορουσα να τα ξαναδιαβασω η δε παιζανε στα περισσοτερα DVD Players. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 27, 2005 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά τα TAIYO YUDEN DVD+R εξαφανίστηκαν από το e-shop. Μείναν μόνο τα PRINTABLE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 28, 2005 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Βασικα θελω DVD που να τα γραψω με το NEC 3540Α και μετα να μην εχω σιγουρα προβλημα. Δε με νοιαζει αν εχουν 10 λεπτα παραπανω το καθενα. Να μην παθω ξανα αυτα που επαθα με τα Intenso που τα εγραφα και δε μπορουσα να τα ξαναδιαβασω η δε παιζανε στα περισσοτερα DVD Players.Οποια απο τα 2 να παρεις δε θα εχεις τετοιο προβλημα, προσωπικα θα πηγαινα για τα ΤΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Οκτώβριος 28, 2005 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Ok παω για TY ceramic απο disk impex (επιπλεον για το λογο οτι εχουν και φακελακια και θηκες που χρειαζομαι) αλλα μια τελευταια ερωτηση ΤΥ - ή + R ???Τα +R εχουν και αυτα το λογοτυπο της disk impex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 28, 2005 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Ok παω για TY ceramic απο disk impex (επιπλεον για το λογο οτι εχουν και φακελακια και θηκες που χρειαζομαι) αλλα μια τελευταια ερωτηση ΤΥ - ή + R ??? Καλύτερα να προτιμήσεις τα +. Τα +R εχουν και αυτα το λογοτυπο της disk impex? Ναι το έχουν. http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0029 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.