vgiozo Οκτώβριος 21, 2005 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 ...άσχετο...εγκατέστησα το kprobe για να κάνω μετρήσεις (2.51) και κάθε φορά που εκκινώ το πρόγραμμα μού κρασάρει τον υπολογιστή που επανεκκινεί αμέσως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Οκτώβριος 21, 2005 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Τα δισκάκια είναι τελικά TYG02 - made in Japan by TAIYO YUDEN με λογότυπο της diskimpex επάνω...Το Νερο ινφο τοολ λέει ότι υποστηρίζουν ταχύτητες εγγραφής 12-8-6-4-2...στο δισκάκι λέει μέχρι χ16, αλλά ίσως είναι η έκδοση του firmware της συσκευής (1.01 εργοστασιακό)απο τη στιγμη που μιλαμε για -R δε θα μπορουσε να ηταν κατι αλλο απο ΤΥG02 :003:μεχρι 12χ πανε αυτα με τα Nec FW. θα πρεπει να ψαξεις αλλου για 16χ, αλλα δε βρισκω το λογο, ελαχιστο κερδος σε χρονο και αμφιβολο σε ποιοτητα αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 22, 2005 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 ...άσχετο...εγκατέστησα το kprobe για να κάνω μετρήσεις (2.51) και κάθε φορά που εκκινώ το πρόγραμμα μού κρασάρει τον υπολογιστή που επανεκκινεί αμέσως...Δοκιμασε την προηγουμενη 2.4.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Οκτώβριος 22, 2005 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Η προηγούμενη που βρίσκω είναι η 2.5.0 και πριν απ' αυτή την 2.4.3...Ποιά απ' αυτές να δοκιμάσω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 22, 2005 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Προς το παρον εγω χρησιμοποιω της 2.4.6 Αν μπορεις να βρεις την 2.4.3 ηταν σταθερη εκδοση, χρησιμοποιησε αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Οκτώβριος 22, 2005 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Εγκατέστησα και την 2.4.3...με το που τρέχω το πρόγραμμα, Bsod, επανεκκίνηση......ίσως παίζει κάποια ασυμβατότητα με το drive του Alcohol, ίσως με τον νβιντια ελεγκτή, ίσως με την έκδοση οδηγών, δεν ξεύρω...Δεν νομίζω όμως να ξαναδοκιμάσω... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgep800 Οκτώβριος 23, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Ρε παιδιά τα παρακάτω έχουν το λογότυπο της Disk Impex επάνω;;http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0006http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0005Είναι σε πλαστικές θήκες ή σε κορίνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 23, 2005 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Εγκατέστησα και την 2.4.3...με το που τρέχω το πρόγραμμα, Bsod, επανεκκίνηση......ίσως παίζει κάποια ασυμβατότητα με το drive του Alcohol, ίσως με τον νβιντια ελεγκτή, ίσως με την έκδοση οδηγών, δεν ξεύρω... Δεν νομίζω όμως να ξαναδοκιμάσω... :-) Dεν ειχα ποτε αναλογο προβλημα με οποιαδηποτε εκδοση - προκειται πιθανοτατα οπως λες για καποια ασυμβατοτητα, μαλλον με το Alcohol οχι με το Νερο. Θα δοκιμαζα να βγαλω το Alcohol, να βαλω το kprobe και να βαλω το Alcohol (τελευταια εκδοση) μετα. Anyway, υπαρχει παντα και το Nero CD DVD Speed.Μπορεις να απεργοποιησεις την αυτοματη επανεκκινηση και να δεις ποιο ακριβως ειναι το προβλημα/conflict Ρε παιδιά τα παρακάτω έχουν το λογότυπο της Disk Impex επάνω;;http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0006 http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0005 Είναι σε πλαστικές θήκες ή σε κορίνα; Oxi αυτα ειναι Thats, δεν εχουν το Logo επανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 23, 2005 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Ρε παιδιά τα παρακάτω έχουν το λογότυπο της Disk Impex επάνω;;http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0006 http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0005 Είναι σε πλαστικές θήκες ή σε κορίνα; Nα συμπληρώσω και γω... Είναι τα επώνυμα That's σε πλαστική θήκη (Jewed Case) ανά ένα, έρχονται σε συσκευασία των 5 σε χάρτινο κουτί και είναι τα καλύτερα TAIYO YUDEN, πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgep800 Οκτώβριος 23, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Η πλαστική θήκη είναι η χονδρή και όχι η λεπτή, σωστά;Και κάτι ακόμα, ποια η διαφορά των παραπάνω απο τα That's DVD-R 8x Ceramic Coat slim case 5mm Japan made by Taiyo Yuden που έχει η disk impex; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 23, 2005 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Η πλαστική θήκη είναι η χονδρή και όχι η λεπτή, σωστά;Nαι, ειναι η κανονική. Και κάτι ακόμα, ποια η διαφορά των παραπάνω απο τα That's DVD-R 8x Ceramic Coat slim case 5mm Japan made by Taiyo Yuden που έχει η disk impex;Έχω την εντύπωση ότι αυτά που είναι στο slim case, είναι ίδια με αυτά που έχει η 50άδα κορίνα That's -R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgep800 Οκτώβριος 23, 2005 Author #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Έχω την εντύπωση ότι αυτά που είναι στο slim case, είναι ίδια με αυτά που έχει η 50άδα κορίνα That's -R.Ναι, αυτά είναι. Απλά ρωτούσα μήπως και είναι καλύτερα.Όταν λέει slim case εννοεί μικρή κορρίνα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 23, 2005 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Slim case είναι η λεπτη θηκή. Έχει τον μισό όγκο από την κανονική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgep800 Οκτώβριος 23, 2005 Author #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Οκ! Και κάτι τελευταίο. Τα dvd τα θέλω για εγγραφή ταινιών και το dvd-rw που έχω είναι το Lite-on DVDRW LDW-851S. Τι θα ήταν προτυμότερο να πάρω -R ή +R;; Θεωρείται κάποιο format απο τα δύο ποιοτηκότερο και ανθεκτηκότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 23, 2005 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Τι θα ήταν προτυμότερο να πάρω -R ή +R;;Θεωρείται κάποιο format απο τα δύο ποιοτηκότερο και ανθεκτηκότερο;Το +R θεωρείται καλύτερο.Λεπτομέριες μπορείς να διαβάσεις εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Οκτώβριος 26, 2005 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Μια ερώτηση......έχω κάτι δισκακια Verbatim x4 DVD+R MCC 002...είναι καλά τα συγκεκριμένα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 26, 2005 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Ta Mitsubishi Chemical Corp media (MCC) ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις υστερα (ισως) απο τα ΤΥ Ιδιαιτερα αυτα που πωλουνται υπο τη Verbatim καθως ειναι σθγουρο οτι εχουν περασει ολους τους ποιοτικους ελεγχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Οκτώβριος 26, 2005 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Ωραία, ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Οκτώβριος 27, 2005 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Ta Mitsubishi Chemical Corp media (MCC) ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις υστερα (ισως) απο τα ΤΥ Ιδιαιτερα αυτα που πωλουνται υπο τη Verbatim καθως ειναι σθγουρο οτι εχουν περασει ολους τους ποιοτικους ελεγχους. Εδω εχει ridisc και λεει "Manufacturer ID: MCC 02RG20". Ισχυει αραγε?Επισης χρειαζομαι απεγνωσμενα 200-300 DVD κατα προτιμηση +R απο e-shop η καλυτερα disc impex αλλα εχω μπερδευτει τωρα που μπηκαν στη μεση και τα ridisc. Τι να παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 27, 2005 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Υep ισχυει, η MCC φτιαχνει και για τη Ridisc/Ritek μέσα, και ειναι φυσικα πολυ καλα. Μερικοι υποστηριζουν οτι δεν περνανε τους αντιστοιχους ποιοτικου ελεγχους σε σχεση με τα Verbatim, δεν εχω διαπιστωσει προσωπικα κατι τετοιο - τα Ridisc με MCC code δε τα εχω δοκιμασει ομως αφου εχω μονο αυτα με RitekG05Τα συγκεκριμενα μεσα απο οτι βλεπω ειναι πιο ακριβα απο τα ΤΥ οποτε γιατι προβληματιζεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.